Aykut Kocaman: 'Futbol dünyasından tamamen çekileceğim ama...'

İttifak Holding Konyaspor ile yollarını ayıran teknik direktör Aykut Kocaman, Türk futbolunun bu zihniyet yapısıyla batak durumdan çıkmasının mümkün olmadığını söyledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Aykut Kocaman: 'Futbol dünyasından tamamen çekileceğim ama...'

 Youtube'da yayın hayatına yeni başlayan Playspor'da Okay Karacan'ın yayınına çıkan Kocaman, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"KONYASPOR'DAKİ DURUMUMUM UZATMALI BİRLİKTELİKTİ" 

"Konyaspor yönetimi gerçekten çok beyefendi ve namuslu insanlar. Özellikle Hilmi Kulluk başkan ve Selçuk Aksoy'a çok teşekkür ediyorum. Konyaspor'daki durumum biraz uzatmalı bir birliktelikti. Yeni Malatyaspor maçıyla başlayan ve Çaykur Rizespor maçında sona eren o seride çok yıprandık. Kim olursa yıpranırdı. İlk yarı sona ermeden Konyaspor yönetimiyle konuşmuştum, tazminat falan konuşmadım. Anlaşmalı ayrılık yapalım diye fakat sağolsunlar yine de arkamda durdular."

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER