için kaldı

İbrahim Çelikkol: Kavga etmedim sakinleştirdim

Oyuncu İbrahim Çelikkol'un, Akyaka’da 6 arkadaşıyla birlikte bir kişiye saldırdığı iddiasına ünlü oyuncudan yanıt geldi. Çelikkol suçlamaları reddederek " İnsani bir görev olarak içinde bulunduğum hadisenin bu boyutlara gelmesine, şahsımın darp, şiddet gibi çirkin yakıştırmalarla suçlu gösterilmesine ve itibarsızlaştırma çabasına anlam veremiyorum"açıklamasında bulundu.

F5HABER F5HABER
İbrahim Çelikkol: Kavga etmedim sakinleştirdim

Oyuncu İbrahim Çelikkol tatil yaptığı Muğla'da karakolluk olmuş geceyi de nezarette geçirmişti. Konuya ilişkin ünlü oyuncudan açıklama geldi. 

"KAVGA ETMEDİM SAKİNLEŞTİRDİM"

Çelikkol açıklamasında "Arkadaşımın doğum günü için uğradığım mekanın çıkışında, tanımadığım kişiler arasında tanık olmam sebebiyle, kişilerin sakinleşmesi ve sükunetin sağlanması için sadece telkinde bulundum. İnsani bir görev olarak içinde bulunduğum hadisenin bu boyutlara gelmesine, şahsımın darp, şiddet gibi çirkin yakıştırmalarla suçlu gösterilmesine ve itibarsızlaştırma çabasına anlam veremiyorum" ifadelerini kullandı. 

ALKOLLÜ DEĞİLDİM

Açıklamasında alkollü olmadığını kaydeden Çelikkol, hakkında çıkan haberler için de suç duyurusunda bulunacağını söyledi. 

İbrahim Çelikkol: Kavga etmedim sakinleştirdim - Resim : 1

Benzer Haberler
İbrahim Çelikkol karakolluk oldu!

İbrahim Çelikkol karakolluk oldu! F5HABER-

SONRAKİ HABER