için kaldı

Instagram, koronavirüs ile ilgili tüm filtreleri yasakladı

Instagram, ölümcül koronavirüs salgını ile ilgili filtreleri yasakladı. Yetkililer, platformda virüsle ilgili güncel bilgiler paylaşacaklarını duyurdu.

POSTA POSTA
Instagram, koronavirüs ile ilgili tüm filtreleri yasakladı

Instagram kullanıcıları, son dönemde sık sık koronavirüs ile ilgili filtreleri kullanarak paylaşımlar yapıyorlar. Ancak bunlardan bazıları bilgilendirici olsa da bazıları ciddiyetsiz paylaşımlar olabiliyor.

Instagram tarafından yapılan açıklamada, platformda bulunan koronavirüs temalı tüm filtrelerin engellendiği ve bundan sonra da bu tür filtrelere ulaşılamayacağı ifade edildi.

Instagram, koronavirüs ile ilgili tüm filtreleri yasakladı - Resim : 1

Yetkililer, koronavirüsüyle ilgili olarak yeni adımlar atacaklarını ve başta Dünya Sağlık Örgütü (WHO- World Health Organization) olmak üzere yetkililer tarafından yapılan güncel açıklamaları platform kapsamında daha çok göstereceklerini açıkladılar.

"İnsanların alakalı ve güncel kaynaklar edinmesine yardımcı olmak için WHO ve yerel sağlık bakanlıklarından Instagram'daki zaman çizelgesinin üstünde bazı ülkelerde daha fazla bilgi göstermeye başlayacağız." dendi.

Instagram kullanıcıları Instagram Efektler Galerisi'ni kullanarak kendi filtrelerini oluşturabiliyor. Diğer kullanıcılar daha sonra bunları kendi Hikayelerine ekleyebiliyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER