Slovenya ile sporda dev işbirliği

Türkiye-Slovenya Karma Ekonomik Komisyon 8. Dönem toplantısı, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Slovenya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Dr. Miroslav Cerar eşbaşkanlığında Slovenya’da düzenlendi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Slovenya ile sporda dev işbirliği

Bakan Kasapoğlu, Slovenya’da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Bu toplantılar sayesinde spor alanında işbirliğimizi ilerleme fırsatını yakalamış bulunuyoruz. İmzaladığımız anlaşma çerçevesinde spor alanında tecrübe paylaşımı, federasyonlar arasındaki işbirliği, karşılıklı spor tesislerinin kullanılması konuları var” dedi. Slovenya’nın başarılı olduğu kayak branşında iki ülke federasyonları arasında var olan işbirliğini daha da ileriye taşımak istediklerini kaydeden Kasapoğlu, şöyle devam etti: “Ziyaretimiz çerçevesinde Slovenya’nın kayak branşında en iyiler arasında olmasının önemli nedenlerinden biri olan tesis altyapısını yerinde göreceğiz. Bizler de ülkemizde spor alanında tesisleşmeye çok önem veriyoruz. Sporu ülkemizin her noktasına yayma vizyonu çerçevesinde, 37 adet yeni stadyum, bunun yanı sıra yüzme havuzlarından tenis kortlarına kadar birçok spor tesisi inşa ettik” diye konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER