Kasko yaptırın, güvende olun

Uzun yıllar yapılan birikimlerle alınan otomobilleri güvence altına almak için kasko sigortası yapılıyor. Kasko sigortası ile araçta meydana gelebilecek olan hasarlar çok kolay şekilde gideriliyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kasko yaptırın, güvende olun

Trafikte her an kaza riski ile karşı karşıya kalınıyor. Zorunlu Trafik Sigortası dışında araca kasko yaptırılarak araçla ilgili tüm riskler güvence altına alınıyor. Kasko isteğe bağlı olarak yapılan sigorta olarak öne çıkıyor.

Zorunlu Trafik Sigortası yalnızca, gerçekleşen çift taraflı trafik kazalarında karşı tarafın hasar ödemesini karşılarken, Kaskolar trafik poliçelerinden farklı olarak, poliçe sahibinin kendi aracının hasarını da kısmen veya tamamen karşılar. Kasko sigortasının teminatları yapılacak poliçeye göre belirleniyor. Ana teminatlar sigorta şirketi tarafından standart olarak poliçe kapsamında sigortalıya veriliyor. Bunun yanında ek teminatlar ise ilave ücret dahil edilerek poliçeye eklenebiliyor.

KAZA, YANGIN, ÇALINMA GÜVENCE ALTINDA

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER