Fırat Ağacık'tan yeni single geldi

Müzik yolculuğuna kendi şarkılarıyla artık tek başına devam eden Fırat Ağacık, solo kariyerindeki ilk çalışması Güzeldi'yi dinleyiciyle buluşturuyor. Sony Music etiketiyle yayınlanan ve söz, beste ve düzenlemesi Fırat Ağacık imzası taşıyan Güzledi gelecekteki diğer çalışmalarının da habercisi olma niteliğinde.

POSTA POSTA
Fırat Ağacık'tan yeni single geldi

Müzik kariyerine tek başına devam etme kararı alan Fırat Ağacık, yeni teklisi Güzeldi'yi dinleyiciyle buluşturdu. Tüm dijital platformlarda yayınlanan Güzeldi'nin klibi de oldukça dikkat çekici. Senaryosu Fırat Ağacık tarafından kurgulanan klipte, bambaşka hikayeler yaşamış olsa da karakterler, ortak bir noktada buluşuyor. Uzaklara dalmış gözlerinin ardında suçluluk, hata arayışları, cevaplanamayan sorular olsa da, buluştukları nokta başlangıcı temsil ediyor. Yönetmenliğini Can Koçak’ın yaptığı klibe dahil olan zehirli ve tehlikeli canlılar da dikkat çekici. Acıları ve korkuları kontrol altına almayı simgeleyen bu canlılarla klip, çok daha ilginç bir hal alıyor. Klibin sanat yönetmenliğinde Ecem Dilan Köse imzası dikkat çekiyor.


Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER