Son dakika haberler... Ukrayna'da 2 kız öğrenciyi vahşice öldürmüştü... Cezası belli oldu

Ukrayna'da 2018'de eğitim gören Türk vatandaşı iki kız öğrenciyi öldürdüğü gerekçesiyle hakkında dava açılan Hüsnü Can Çökmez, "tasarlayarak kasten öldürmek" ve "bir suçu gizlemek, delillerini ortadan kaldırmak ve yakalanmamak amacıyla kasten öldürmek" suçlarından iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırıldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika haberler... Ukrayna'da 2 kız öğrenciyi vahşice öldürmüştü... Cezası belli oldu

Anadolu 16. Ağır Ceza Mahkemesindeki karar duruşmasına, tutuklu sanık Hüsnü Can Çökmez ile avukatı katıldı. Duruşmada, hayatını kaybeden Buket Yıldız ve Zeynep Hüsünbeyi'nin aileleri ile avukatları da hazır bulundu.

Duruşmada cumhuriyet savcısı esasa ilişkin mütalaasını açıkladı.

Söz alan maktul Buket Yıldız'ın annesi Canan Yıldız, meydana gelen olay nedeniyle ailece perişan olduklarını, sanığın cezalandırılmasını istediklerini söyledi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER