Bel ağrısı için hangi bölüme ve doktora gidilir?

Belli bir yaştan sonra ortaya çıkan ve kadın/erkek ayırt etmeksizin pek çok kişinin canını sıkan bel ağrıları, vatandaşları işin uzmanı tarafından muayene edilmeye zorluyor. Bel ağrısı sorunu yaşayan vatandaşlar, hastanelerin hangi servislerinden randevu alacaklarını ve hangi branştan doktorlara muayene alabileceklerini öğrenmek istiyor. Peki, bel ağrısı için hangi bölüme ve doktora gidilir?

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bel ağrısı için hangi bölüme ve doktora gidilir?

Bel ağrısı birçok kimsede sıkça karşılaşılan bir durumdur. Günlük yaşamı kısıtlayan bir sorun olan bel ağrısı, birçok nedene bağlı olmaktadır. Bel fıtığı bu nedenler içinde en yaygınıdır. Ayrıca kasların zedelenmesi, burkulması, tutulması gibi sorunlar da bel ağrısının sebebidir. Bu ağrının uzun süre devam etmesi, ciddi sorunlara işaret eder. Böyle durumlarda mutlaka hekim kontrolüne müracaat edilmelidir.

Bel Ağrısının Nedenleri Nelerdir?

Günlük yaşamda yapılan zorlayıcı hareketler, bel ağrısına yol açabilir.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER