Günümüz İş Stratejileri Nasıl Değişti?

Dünya günden güne değişmeye ve gelişmeye devam ediyor. Bunun yanı sıra olumsuz yönde ilerleyen durumlarda oluyor.Mesela geçmişte iyi işleyen iş stratejileri şuan da pek işe yaramıyor. Birinci sınıf marka veya düşük fiyatlı üreticiler eski zamanda yaptıkları müşteri sadakatini bulamıyorlar.

PARADURUMU PARADURUMU
Günümüz İş Stratejileri Nasıl Değişti?

Günümüzde müşteriler daha fazla memnuniyet arıyor. Bu yüzden üreticiler, başarılı liderleri örnek almalı. Örneğin Tesla ve Elon Musk , bayileri ortadan kaldırarak daha akılda kalıcı bir alışveriş deneyimi ile birlikte elektrikli araçların çevresel faydalarından yararlandı. Ritz-Carlton’da dahil olmak üzere diğer şirketler artık çalışanlarını, müşterilerle ilişkiler kurmaya teşvik ediyor. Örneğin onları bireysel bir endişeyi çözmek için müşteri başına 2.000 $ 'a kadar harcama yetkisi veriyor. 

Bu yeni stratejileri uygularken, maliyetlerinizi düşürmenize veya ürün yelpazenizi geliştirmeniz de sorun yaşamamanız adına daha dikkatli olmalısınız.

Amazon ve Jeff Bezos, müşterilerin çevrimiçi alışverişin eğlenceli ve rahatlığını, ücretsiz teslimatı ve kolayca iade veya değişimi sağlamalarıyla başardılar.

Yeni bir iş kuruyorsanız veya mevcut işiniz için bir yenilik yapmak istiyorsanız, başarılı bir müşteri odaklı stratejiye sahip olmanın en temeli; günümüzün yaygın iletişim dünyasında müşteriler, öne çıkan stratejilere sahip işletmeler arıyor olacaktır.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında PARADURUMU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER