için kaldı

Ertuğrul Doğan: "Geleceğin yıldızları olacaklarına inanıyoruz"

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan, transferde geleceğin yıldızlarını kadrolarına dahil ettiklerini söyledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ertuğrul Doğan: "Geleceğin yıldızları olacaklarına inanıyoruz"

Doğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transferde kulübün ekonomik yapısını hiçbir zaman göz ardı etmediklerini, geleceğe yönelik de adımlar attıklarını belirterek, "Yusuf Sarı, Fıratcan Üzüm, Atakan Gündüz, Salih Kavrazlı gibi genç oyuncuları kadromuza kattık, katmaya da devam edeceğiz. Altyapımızdan da genç oyuncularla profesyonel sözleşme imzaladık. Transferlerimizin büyük ağırlığı da genç oyuncular olacak. Kulübün gerçeklerine göre hareket etmeliyiz. Bu oyuncular, belki herkesin bildiği oyuncular değil ama geleceğin yıldızları olacaklarına inanıyoruz." diye konuştu.

Genç oyuncuların A takımda forma giyip giymemelerinin teknik bir konu olduğunu aktaran Doğan, "Bu konudaki karar hocamız Ünal Karaman'ındır. Onun düşünceleri doğrultusunda bu oyuncuların gelişimine, geleceğine yön verilecek. Hepsi milli takımlarda görev yapan, ileride Türk futboluna damga vuracak isimler. Geleceği inşa etme yolunda, emin adımlarla ilerlediğimizi düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

Ertuğrul Doğan, genç oyuncuların yanı sıra yakıma direkt katkı sağlayacak isimlerle de görüşmelerde bulunduklarına değinerek, şöyle devam etti:

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER