için kaldı

İBB'ye Fransızlardan sonra Almanlar da kredi verdi!

İBB, Tuzla-Pendik Metro Hattı için Fransız Kalkınma Ajansı'ndan aldığı 86 milyon Euro kredinin ardından Almanlarla da kredi için anlaştı.

GASTE24 GASTE24
İBB'ye Fransızlardan sonra Almanlar da kredi verdi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, (İBB) duran metro hattı için Alman bankasından kredi aldı. 

İmamoğlu, 18 Eylül'de Twitter'dan yaptığı açıklamada da; "İstanbul hatalı projelerin bedelini ödememeli. Yarım bırakılmış metro projeleri ve yer altı çalışmalarıyla ilgili detaylı bir çalışma yapıyoruz. Göztepe-Ataşehir-Ümraniye hattının yapımına da cuma günü tekrardan başlıyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

FRANSIZLARDAN SONRA ALMANLAR KREDİ VERDİ

İBB, Tuzla-Pendik Metro Hattı için Fransız Kalkınma Ajansı'ndan aldığı 86 milyon euro kredinin ardından Almanlarla da anlaştı.

Belediye, Alman Deutsche Bank'tan Çekmeköy–Sancaktepe–Sultanbeyli Metro Hattı'ndaki inşaatın devam etmesi için kredi çekti.

MERKEL'LE GÖRÜŞMÜŞTÜ

Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz haftalarda Almanya'ya yaptığı ziyarette Almanya Başbakanı Angela Merkel'le ayaküstü sohbet etmişti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER