için kaldı

Vodafone yeni ayrıcalıklar dünyası Red First'ü tanıttı

Vodafone, yüksek veri kullanan Red’li müşterileri için özel ürün ve hizmetleri sunduğu yeni “Red First” paketini duyurdu. Bu tarifeye sahip olanlar ilk etapta 40 GB mobil internet bağlantısının yanında; 3 gün ücretsiz yurt dışı kullanımı, 7/24 hizmet veren özel müşteri hizmetleri ve temsilcisi ücretsiz bir çok servise de erişim sağlayacak.

F5HABER F5HABER
Vodafone yeni ayrıcalıklar dünyası Red First'ü tanıttı

Müşterilerine tarifenin ötesinde bir dünya sunan Vodafone Red,yenilikçi ürün ve hizmetleriyle abonelerinin hayatını ekonomik ve sosyal yönden kolaylaştırırken, sağladığı maliyet avantajıyla ülke ekonomisine de katkıda bulunmaya devam etti. Vodafone Red ayrıcalıklarını son 1 yılda 950 bin müşteri kullandı. Dijital hayatın keyfini benzersiz bir deneyimle çıkaran Red’lilere, 400 milyon TL’si yurtdışı faydalarıyla, 43 milyon TL’si GSM dışı faydalarla ve 4,5 milyon TL’si içerik servisleri ve sponsorluklarla olmak üzere yaklaşık 448 milyon TL’lik ayrıcalık sağlandı. Gerek Vodafone abone bazında gerekse Türkiye genelinde dijitalleşmenin öncüleri haline gelen Vodafone Red’liler, son 1 yılda 381 milyon GB mobil internet kullandı, 28,5 milyar dakika konuştu, 4,1 milyar SMS attı. Aylık internet kullanımı ortalama 11,5 GB’a ulaşan Vodafone Red’lilerin veri trafiği ise %51 arttı

Vodafone Red’in son bir yılının değerlendirildiği toplantıda konuşan Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şunları söyledi:

“Vodafone Red, sadece tarifelerden oluşan bir dünya değil. Müşterilerimizin uçtan uca iletişim ihtiyaçlarını karşılarken, onlara seyahatten ulaşıma, eğlenceden yeme içmeye kadar pek çok alanda birçok ayrıcalık sunuyoruz. Yurtdışında da geçerli tarifeler, yurtdışıyla yurtiçi gibi konuşma imkânı, Türkiye’den yurtdışını hiçbir ücret ödemeden arama özgürlüğü, havalimanına özel şoförlü VIP transferle ulaşma, havalimanında özel yolcu salonunu indirimli kullanma, havalimanında hızlı geçiş yapabilme, yazlık bölgelerde plaj ve restoran indirimleri, marka indirimleri gibi ayrıcalıklarla Red’li müşterilerimizin hayatını kolaylaştırıyoruz. Bu ayrıcalıklarla aynı zamanda ülke ekonomisine de katkı sağlıyoruz. Vodafone Red ayrıcalıklarını son 1 yılda 950 bin müşterimiz kullandı. Bu müşterilerimize toplam 448 milyon TL’lik ayrıcalık sağladık. Sunduğumuz ayrıcalıklarla Vodafone Red’lilerin dijital hayatın keyfini benzersiz bir deneyimle çıkardıklarını görmekten mutluluk duyuyoruz. Önümüzdeki dönemde de Red’lilere zaman kazandıracak, onların hayatlarını kolaylaştıracak ayrıcalıklar sunmaya devam edeceğiz.”

Red’liler, yurtdışını ararken 157 milyon TL tasarruf etti
Toplantıda paylaşılan istatistiklere göre, Vodafone Red’liler 23 ülkedeki ev, cep ve iş telefonlarını tarifelerindeki her yöne dakikaları kullanarak aramaya devam etti. Son 1 yılda Vodafone Red’lilerin aylık ortalama %12’si yurtdışını aradı. En çok Almanya, Fransa ve Hollanda’yı arayan Vodafone Red’liler, yurtdışını Türkiye’yi arar gibi arayarak 157 milyon TL tasarruf etti. Diğer yandan, tarifelerdeki ses, internet ve SMS haklarını 104 ülkedeTürkiye’deki gibi özgürce kullanma imkânı sunan Her Şey Dahil Pasaport – Dünya hizmetini son 1 yılda 493 bin kişi kullandı.

 “Vodafone Yanımda” 429 milyon kez tıklandı
Vodafone Red’liler, “Vodafone Yanımda” mobil uygulamasıyla tüm Vodafone Red ayrıcalıklarını cebe taşımayı sürdürdü. Son 1 yılda toplam 3 milyon Red kullanıcısı 429 milyon kez “Vodafone Yanımda”yı ziyaret ederek işlemlerini bu uygulama üzerinden dijital bir şekilde gerçekleştirdi. Milyonlarca kullanıcının indirdiği ve App Store'da TOP 10 listesinde olan Vodafone Yanımda uygulamasını her kullanıcı ayda 21 kez kullandı.

Red’in yeni ayrıcalıklar dünyası “Red First”
Toplantıda ayrıca, Red’in yeni ayrıcalıklar dünyası “Red First” de tanıtıldı. Yüksek data kullanan Red’li müşteriler için “Öncelik sende” mottosuyla geliştirilen Red First ile kullanıcılara 40 GB mobil internet, 3 gün ücretsiz yurtdışı kullanım, ücretsiz Vodafone servisleri, ücretsiz Digiturk Play Eğlence Paketi veya Taraftar Paketi, akıllı cihazlar için %50 indirimli Cep Kurtaran sigortası, 7/24 hizmet veren özel müşteri temsilcisi gibi ürün ve hizmetlerin yanı sıra kendilerini özel ve öncelikli hissettirecek ek ayrıcalıklar da sağlanıyor. Bu kapsamda, Red First’lülere seyahatlerinde %50 indirimli VIP transfer ve ücretsiz yurtdışı çıkış pulu, dijital sağlık uygulaması Diyetkolik’te indirim ve Türkiye genelinde yüzlerce bağımsız araç yıkama ve bakım noktasını tek uygulamada bir araya getiren Otovınn’da araç yıkamada indirim sunuluyor. Ayrıca, yıl boyunca belli zamanlarda sadece Red First’lülere özel ve ilkleri deneyimleyecekleri etkinlikler de düzenlenecek.

Red First rakiplerinden ücretiyle de bir adım önde
Red First’lüler için geliştirilen yeni “Red’li 40” tarifesine 189 TL’den sahip olmak mümkün. Rakip GSM firmalarının benzer paketlerine baktığımızda ise bu rakam yaklaşık iki katı seviyelerinde.

Türkiye'nin en geniş 4.5G kapsama alanı, en fazla 4.5G kullanıcısı
Fiyat rekabeti, kapsama alanının genişliği ve sunduğu ek servislerle kullanıcıların gönlünü alan Vodafone Red'in istatistiklerinde bir diğer dikkat çeken unsur ise kullanılan data miktarı. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy Türkiye'deki Vodafone kullanıcılarının Vodafone'un faaliyet gösterdiği 23 ülke arasında ortalama data tüketiminde zirvede olduğunu belirtti. Sosyal Pass, Video Pass gibi cazip paketler sayesinde Vodafone Red kullanıcıları ortalama 11 Gb gibi ulaşılması zor bir data tüketimine ulaşmış durumda.

Vodafone Türkiye'nin en çok kullanıcıya sahip GSM operatörü değil ancak 4G hazırlığını önceden yapması, SIM kartlarını 4.5G daha ülkemize gelmeden buna uyumlu üretmesi ve kullanıcıları cezbeden fırsat paketleriyle Türkiye'nin en çok 4.5G abonesine sahip. Bugüne kadar ülkemize yaklaşık 21 Milyar TL yatırım yapan Vodafone son 1 yılda ise 1.5 Milyar TL'lik yatırım yapmış durumda. 

SONRAKİ HABER