Yüzde 100 kusurlu bulundu

İstanbul'daki Akmerkez AVM'nin otoparkında iki yıl önce aracını geri geri park etmek isterken Samet Sarıömeroğlu'nun motosikletini devirdiği iddiasıyla hakkında bin 330 liralık tazminat davası açılan sanatçı Ayşegül Aldinç'in yüzde 100 kusurlu olduğu ifade edildi.

VATAN VATAN
Yüzde 100 kusurlu bulundu

Motosiklette 832 lira hasar oluştuğunu bildiren bilirkişi, motosiklet sürücüsünün ayrıca 500 liralık manevi tazminat talebinin ise mahkemenin takdirinde olduğunu yazdı. Aldinç'in avukatı, AVM'de motosikletlilere özel park alanı olduğunu ancak Sarıömeroğlu'nun buraya bırakmadığını gösteren ek rapor alınmasını istedi. Sarıömeroğlu'nun avukatı da açtıkları davanın kabulüne karar verilmesini talep etti. Duruşma ertelendi. ALİ OKTAY-SABAH

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER