Ünlü oyuncunun büyük acısı

Ünlü dizi oyuncusu Enginay Gültekin'in, Bursa'nın Gemlik ilçesinde bir eğitim merkezine emanet olarak bıraktığı köpeğini ölmüş olarak bulundu.

F5HABER F5HABER
Ünlü oyuncunun büyük acısı

Ünlü dizi oyuncusu Enginay Gültekin'in, Bursa'nın Gemlik ilçesinde bir eğitim merkezine emanet olarak bıraktığı köpeğini ölmüş olarak bulundu.

Enginay Gültekin, köpeği Zeytin'i Gemlik'in Kurtul köyünde bulunan bir köpek eğitim merkezine annesi Nuriye Gültekin ile birlikte emanet olarak bıraktıklarını söyleyerek, "Çiftliğin sahibi, canımız Zeytin'i, birkaç gün pansiyonda kalması için Bursa'daki evimizden 7 Eylül günü aldı. 11 Eylülde, 'Köpeğiniz kaçtı' diye telefon etti. İstanbul'a bizi ziyarete gelen annem ve babam apar topar döndüler. Çiftliğin arka tarafı orman. Vahşi hayvanlar var. Etrafı telle bile çevrilmemiş. Gece gelip buradan yavru köpekleri kaçırdıklarını duyuyoruz. Hiç bir tedbir alınmamış. 24 saat kamerayla izlendiği söylenen yerde kamera yok. 5 eğitmenimiz var denen yerde toplam 3 kişiler. ‘Bunalıma girdi, yemiyor, içmiyor' bilgisini bizimle paylaşmadılar. 3 gün boyunca 70 yaşındaki tansiyon hastası annemle birlikte dere tepe gezip Zeytin'i aradık. Maalesef 14 Eylül günü Zeytin'i çiftlikten 3 kilometre uzakta, araba çarpmış olarak, tanınmaz halde yol kenarında bulduk" dedi.

Gültekin, "Bize göre uzun zaman önce ölmüştü. Annemin 8 yaşındaki aşkı, hayat neşesi, arkadaşımız, kardeşimiz Zeytin bu şekilde bizden ayrıldı. Üzüntümüz tarifsiz. Biz Zeytin'i, bizimle geçirdiği yıllar için şükran duyarak ve sevmeye devam ederek hatırlayacağız. O insanlar hayvanları sadece para olarak görüyor ve ticaretini yapıyorlar. Bu işin sorumluluğunu yerine getirmiyorlar" diye üzüntüsünü dile getirdi.

(İHA)

SONRAKİ HABER