için kaldı

Merdiven çıkarken de eğitim

Burdur'un Bucak ilçesindeki Kocaaliler İlköğretim Okulunda merdiven basamakları da ders anlatıyor.

F5HABER F5HABER
Merdiven çıkarken de eğitim

Burdur'un Bucak ilçesindeki Kocaaliler İlköğretim Okulunda merdiven basamakları da ders anlatıyor.

Bucak ilçesindeki Kacaaliler İlköğretim Okulunda öğrencilerin derslere dikkatini çekebilmek ve akılda kalabilmesini sağlayabilmek için merdiven altı ders uygulaması başlatıldı. Üç katlı okulun tüm merdiven basamakları Matematik, Türkçe, Coğrafya, İngilizce ve diğer derslerden oluşan konuları işleyen bilgilerle donatıldı. Merdivenlerden sınıflarına çıkan öğrenciler hem sınıflarına girerken hem de çıkarken derslerde görmüş olduğu konuları okulun merdivenlerinde bir kez daha görerek akılda kalıcılığını pekiştiriyor.

Kocaaliler İlköğretim Okulu Müdürü İbrahim Öztürk, bir eğitim yuvası olan okulun her köşesini çok iyi değerlendirmek istediklerini belirterek şunları söyledi:

"Beton merdivenlerin göze daha hoş görünmesi öğrencilerimizin derslerde işlediği ana konuları akılda kalma farklılığı yaşatabilmek için tüm merdiven basamaklarına Türkçe, İngilizce, matematik, coğrafya gibi tüm derslerden oluşan önemli temel unsurları yazarak öğrencilerimizin dikkatini çekmeye çalıştık. Çok faydalı oldu. Öğrencilerimiz merdivenlerden sınıflarına girer ve çıkarken hem eğleniyor hem de öğreniyorlar."

(İHA)

SONRAKİ HABER