için kaldı

Çiller ve Yılmaz da dinlenecek

Meclis Darbeleri Araştırma Komisyonu, 28 Şubat döneminin kritik tanıklarını İstanbul da dinliyor

VATAN VATAN
Çiller ve Yılmaz da dinlenecek

Komisyon, Dolmabahçe Sarayı'nda gazeteci Ekrem Kızıltaş'ı dinledi. Şu sıralarda ise dönemin ekonomiden sorumlu Devlet Bakanı olan Güneş Taner komisyona bilgi veriyor. Komisyon, eski Başbakanlardan Tansu Çiller ve Mesut Yılmaz'a da çağrı yaptı.

İlk Önce Gazeteci Kızıltaş'ı Dinlediler

Meclis Darbeleri Araştırma Komisyonu'nu üyeleri, saat 10.30'da Dolmabahçe Sarayı'na gitti. Komisyon üyeleri, önce gazeteci Ekrem Kızıltaş'ı dinledi. Bu görüşme yaklaşık 2 saat sürdü.

"Parasını Verdikleri Halde Reklamları Yayınlanmadı"

Komisyon sözcüsü İdris Şahin, Kızıltaş görüşmede, parasını verdikleri halde reklamlarını yayınlamayan firmalar olduğunu anlattığını söyledi.

İdris Şahin, eski milletvekili Süleyman Arif Emre ile de görüştüklerini, "İrticai bir tehlike olduğunu düşünen zinde kuvvetler darbeye meyil verdi." dediğini açıkladı.

Şu sıralarda komisyon, dönemin Ekonomiden sorumlu Devlet Bakanı Güneş taner'i dinliyor.

Yılmaz ve Çiller'e de Çağrı

Komisyon, eski Başbakanlardan Tansu Çiller ve Mesut Yılmaz'a da çağrı yaptı. (trthaber)

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER