için kaldı

Hamza hoca oyundan memnun kalmadı

Ziraat Türkiye Kupası'nda deplasmanda Boluspor'u 1-0 mağlup eden Bursaspor'un Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Bugünkü oyun beni tatmin etmedi. Şartlar ne olursa olsun daha çok üretmeliydik" dedi.

F5HABER F5HABER
Hamza hoca oyundan memnun kalmadı

Ziraat Türkiye Kupası'nda deplasmanda Boluspor'u 1-0 mağlup eden Bursaspor'un Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Bugünkü oyun beni tatmin etmedi. Şartlar ne olursa olsun daha çok üretmeliydik" dedi.

Kendi sahasında 3-0 kazandığı Boluspor'u deplasmanda tek golle geçerek gruplardan çıkmayı garantileyen Bursaspor'da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu maç sonu açıklamalarda bulundu. Kupayı almak istediklerini söyleyen Hamzaoğlu, "Güzel galibiyet oldu. İnşallah bundan sonraki iki maçımızı da aynı ciddiyetle oynayıp iyi bir şekilde noktalarız. Zaten kupadaki hedefimizi biliyorsunuz, sonuna kadar gidebilmek. İnşallah kupayı alırız. Bu yolda ilerliyoruz" diye konuştu.

"YENİ STADIMIZDA TARAFTARA GALİBİYET HEDİYE ETMEK İSTİYORUZ"

Kendi sahalarında oynayacakları Trabzonspor maçına dikkat çeken ve taraftarlara yeni statlarında galibiyet hediye etmek istediklerini belirten Hamza Hamzaoğlu, "Önümüzde Trabzonspor maçı var kendi sahamızda oynayacağımız. Kendi stadımızda ilk defa oynayacağız. İnşallah seyircilerimize orada güzel bir armağan vermiş oluruz. Onun için hazırlıklara başlayacağız" ifadelerini kullandı.

Takıma geldiği günden bu yana biraz ilerleme kaydettiklerini ancak Boluspor karşısında oynanan futbolun kendisini tatmin etmediğini belirten Hamzaoğlu, şöyle konuştu:

"Biraz yol katettik ama henüz tam istediğimiz gibi değil. Bunu sağlamak kolay değil. Çünkü hep aynı takımla oynamıyoruz. Kamp girdi araya, hazırlık maçları girdi. Bütün oyuncularıma da şans vermek istiyorum. Değiştire değiştire oynadığımız için henüz daha tam istediğimiz oyunu yakalayamadık. Ama en kısa zamanda onu da yakalayacağız. Oyuncularımın istekli olması güzel. Bizi mutlu ediyor. Bugünkü oyuna baktığımızda çok iyi olduğumuzu söyleyemem ama saha şartları, koşullar iyi bir oyun çıkmasına müsait değildi. Biz daha iyisini yapabilmeliyiz. Bugünkü oyun beni tatmin etmedi açıkçası. Şartlar ne olursa olsun daha iyisini üretmeliydik. Her şeye rağmen 1-0 kazandık maçı. Oyuncularımı tebrik ediyorum."

BOLUSPOR CEPHESİ

Boluspor Teknik Direktörü Cüneyt Karakuş ise Bursaspor karşısında iyi mücadele ettiklerini ve bu oyunu birkaç gün sonra ligde de sergilemek istediklerini belirtti. Karakuş, "Genel anlamda iyi pozisyonlarımız var. Gol atabileceğimiz pozisyonlar yakaladık. İyi oynadığımız maçtı. Bu anlamda memnunuz. Kaybedip kaybetmemenin dışında kendi sahamızda olan bir maçtı. Geneline baktığımızda üstün olan taraftık. İyi bir rakiple oynamak bizim için önemliydi. Kamp dönemi kısa olduğu için bu maçların bizim performansımıza katkısının olacağını düşünüyorum. İnşallah bu güzel oyunu üç dört gün sonra ligde de yansıtırız ve istediğimiz skoru alırız" ifadelerine yer verdi.

(İHA)

SONRAKİ HABER