Kazada ölen infaz koruma memuru, adliye önündeki törenin ardından toprağa verildi

BİLECİK'de cezaevi minibüsüyle TIR'ın çarpışması sonucu meydana gelen kazada ölen 3 kişiden infaz koruma memuru İsmail Arı için adliye önünde tören düzenlendi. Törende Arı'nın yakınları ve çalışma arkadaşları gözyaşı döktü. Bilecik- Osmaneli karayolu Gülümbe rampalarında dün akşam saatlerinde meydana gelen kazada Bilecik'ten merkeze bağlı Bayırköy Beldesi'ndeki Açık Cezaevi'ne giden, içinde...

F5HABER F5HABER
Kazada ölen infaz koruma memuru, adliye önündeki törenin ardından toprağa verildi

BİLECİK'de cezaevi minibüsüyle TIR'ın çarpışması sonucu meydana gelen kazada ölen 3 kişiden infaz koruma memuru İsmail Arı için adliye önünde tören düzenlendi. Törende Arı'nın yakınları ve çalışma arkadaşları gözyaşı döktü. Bilecik- Osmaneli karayolu Gülümbe rampalarında dün akşam saatlerinde meydana gelen kazada Bilecik'ten merkeze bağlı Bayırköy Beldesi'ndeki Açık Cezaevi'ne giden, içinde hükümlülerin de bulunduğu Çağatay Erdal yönetimindeki 11 EN 289 plakalı minibüs, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda karşı yönden gelen Nabi Alan'ın yönetimindeki 11 DZ 903 plakalı mermer yüklü TIR'la çarptı.

Kazada minibüs şoförü Çağatay Erdal, infaz koruma memuru İsmail Arı ve Bayırköy Açık Cezaevi'nde kalan hükümlü Mehmet Akdeniz öldü. Kazada yaralanan Ergün Gülen, Fikri Alican, Burak Açıkgöz, Abdülbaki Karakuş, Mustafa Tunguç ve Mehmet Can Kiraz ise hastaneye kaldırıldı.

Ölenlerden bekar olan 37 yaşındaki infaz koruma memuru İsmail Arı'nın Türk Bayrağı'na sarılı tabutu öğle saatlerinde Bilecik Adliyesi önüne getirilerek tören düzenlendi. Törene Vali Ahmet Hamdi Nayir, 2'nci Jandarma Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Yaşar, ölen İsmail Arı'nın yakınları, çalışma arkadaşları çok sayıda kişi katıldı.

Arı'nın cenazesi daha sonra götürüldüğü Beşiktaş Mahallesi'ndeki Beşiktaş Camisi'nde öğle vakti kılınan cenaze namazından sonra Bilecik Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Ölen minibüsün şoförü Çağatay Erdal'ın Bursa'da, hükümlü Mehmet Akdeniz'in de Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde toprağa verilecekleri belirtildi.

FOTOĞRAFLI

(DHA - Cafer ELMAS)
SONRAKİ HABER