Hisarcıklıoğlu 'Bilecik Ekonomisinin Yıldızları' törenine katıldı

TÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Eskişehir'den sonra gittiği Bilecik'te 'Bilecik Ekonomisinin Yıldızları' ödül törenine katıldı.Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 111'inci kuruluş yılı etkinlikleri çerçevesinde 'Bilecik Ekonomisinin Yıldızları' ödül töreni düzenlendi. Törene katılan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, başarılı işadamlarına...

F5HABER F5HABER
Hisarcıklıoğlu 'Bilecik Ekonomisinin Yıldızları' törenine katıldı

TÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Eskişehir'den sonra gittiği Bilecik'te 'Bilecik Ekonomisinin Yıldızları' ödül törenine katıldı.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 111'inci kuruluş yılı etkinlikleri çerçevesinde 'Bilecik Ekonomisinin Yıldızları' ödül töreni düzenlendi. Törene katılan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, başarılı işadamlarına ödüllerini verdi.
Kendisinin Ankara'da olması gerektiğini ancak daha önceden söz verdiği için Eskişehir ve Bilecik'e geldiğini söyleyen Hisarcıklıoğlu'nu konuşması sırasında cep telefonundan Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek aradı. Hisarcıklıoğlu Şimşek ile asgari ücret konusunu görüştüklerini belirtti. Rifat Hisarcıkoğlu törenin ardından Ankara'ya döndü.
FOTOĞRAFLI
(DHA - Cafer ELMAS)
SONRAKİ HABER