için kaldı

Çekirdek bahane soygun şahane

Bilecik'te çekirdek almak için gittikleri marketten içki çalan 3 kişi, güvenlik kameralarına yakalandı.

F5HABER F5HABER
Çekirdek bahane soygun şahane

Bilecik'te çekirdek almak için gittikleri marketten içki çalan 3 kişi, güvenlik kameralarına yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Ertuğrulgazi Mahallesi'ndeki bir markete gelen 1'i bayan 3 kişi, 1 TL'lik çekirdek istedi. Bunun üzerine market sahibi Veysel Şeker, Ş.A. (18) ve A.G. (18) ile birlikte çekirdek reyonuna geçti. Bu boşluğu değerlendiren O.K. (16) isimli şahıs ise bir şişe içkiyi sırtındaki çantaya koydu. 3 kişi daha sonra, aldıkları çekirdeğin parasını ödeyerek marketten ayrıldı. İş yerinde bulunan güvenlik kamerası, yaşananları saniye saniye kaydetti.

İş yeri sahibi Veysel Şeker, kendisinin dükkanın önünde oturduğunu ve bu sırada bir bayanın gelip çekirdek istediğini belirterek, "Ben o sırada çekirdek koyuyordum ve dükkana gelenler 3 kişiydi. Ben çekirdek koyarken reyondan votkayı çalmışlar ve çantalarına koyup gittiler. Daha sonra o çocuklardan şüphelenip hemen kamera kayıtlarına baktım. Kayıtlara baktıktan sonra polisi arayıp ihbarda bulundum ve kamera kayıtlarını da polislere verdim" dedi.

İhbar üzerine harekete geçen Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube ve Çocuk Şube, ortaklaşa yürüttükleri çalışma ile 3 şüpheliyi yakaladı. Yakalan şahıslar çıkarıldıkları mahkemece 'Denetimli Serbestlik Yasası'ndan yararlanarak, adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

SONRAKİ HABER