Bilecik'te 1 albay ile 4 yargı mensubu adliyeye sevk edildi

BİLECİK'te, darbe girişiminin ardından haklarında yakalama kararı çıkartılan Jandarma Kurmay Albay Harun Karabulut ile 2 hakim ve 2 savcı adliyeye sevk edildi.Alınan bilgilere göre darbe girişiminde Bilecik Sıkıyönetim Komutanı olarak görevlendirileceği öne sürülen Jandarma Genel Komutanlığı'nda görevli Kurmay Albay Harun Karabulut Kütahya'nın Simav ilçesinde polisler tarafından yakalanarak...

F5HABER F5HABER
Bilecik'te 1 albay ile 4 yargı mensubu adliyeye sevk edildi

BİLECİK'te, darbe girişiminin ardından haklarında yakalama kararı çıkartılan Jandarma Kurmay Albay Harun Karabulut ile 2 hakim ve 2 savcı adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgilere göre darbe girişiminde Bilecik Sıkıyönetim Komutanı olarak görevlendirileceği öne sürülen Jandarma Genel Komutanlığı'nda görevli Kurmay Albay Harun Karabulut Kütahya'nın Simav ilçesinde polisler tarafından yakalanarak Bilecik'e getirildi. Polis ekipleri haklarında gözaltı kararı bulunan cumhuriyet savcıları Barış Yiğit ve Hüsnü Gün ile hakimler Kamşat Yiğit ve Merve Gün'ü de gözaltına aldı.

Albay Harun Karabulut ile yargı mensupları Barış Yiğit, Hüsnü Gün, Kamşat Yiğit ve Merve Gün yapılan sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildi.

FOTOĞRAFLI

(DHA - Cafer ELMAS)
SONRAKİ HABER