için kaldı

Başkan Yağcı, Mazbatasını Aldı, Mehteran Eşliğinde Belediyeye Döndü

AK Parti'den üçüncü kez Bilecik Belediye Başkanı seçilen Selim Yağcı adliye binasında mazbatasını aldı, mehter takımı eşliğinde belediyeye döndü.Bilecik Belediye Başkanlığı seçimlerini kazanan Selim Yağcı, adliye binasında İlçe Seçim Kurulu Başkanı hakim İbrahim Aktepe'den mazbatasını aldı. Aktepe, Selim Yağcı'ya görevinde başarılar dilerek, "Seçimleri siyasi partiler yapar ve...

F5HABER F5HABER
Başkan Yağcı, Mazbatasını Aldı, Mehteran Eşliğinde Belediyeye Döndü

AK Parti'den üçüncü kez Bilecik Belediye Başkanı seçilen Selim Yağcı adliye binasında mazbatasını aldı, mehter takımı eşliğinde belediyeye döndü.
Bilecik Belediye Başkanlığı seçimlerini kazanan Selim Yağcı, adliye binasında İlçe Seçim Kurulu Başkanı hakim İbrahim Aktepe'den mazbatasını aldı. Aktepe, Selim Yağcı'ya görevinde başarılar dilerek, "Seçimleri siyasi partiler yapar ve onlar kazanır. Bizim görevimiz sadece herkese eşit mesafede olmaktı. Bunu da başardığımıza inanıyorum. Vicdanen bu konuda çok müsterihiz " dedi.
Asıl mesleği birinci sınıf hakim olan Selim Yağcı da mazbatasını aldıktan sonra yaptığı konuşmada, zor ve yorucu geçen bir maratonu başarıyla tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Yağcı şunları kaydetti:
"Bu mazbatayı alarak artık bizim siyasi sürecimiz bitti milletimize birlik beraberlik, kardeşlik içerisinde yine el ele, gönül gönüle vererek kaldığımız yerden Bilecik'imizi, şehrimizin insanımızın huzurunu, refahını, mutluluğunu güzel bir şehirde yaşamak için ne yapmamız gerekiyorsa hep birlikte bunları gerçekleştireceğiz. Seçimler demokrasinin en önemli göstergesi. Bu noktada seçimlerin kardeşlik ortamında geçmesi sebebiyle tüm siyasi parti temsilcilerimizi ve tüm adaylarımızı canı gönülden kutluyorum."
Başkan Selim Yağcı daha sonra adliye binasının önünde bekleyen kalabalık bir partili grubuyla mehteran takımının gösterisi eşliğinde belediyeye kadar yürüdü. Belediye önünde toplanan kalabalık dua okudu. Ardından konuşma yapan başkan Yağcı hizmetlere kalınan yerden devam edeceklerini ve Bilecik'i marka şehir yapacaklarını söyledi.
CE(EK/AAA)(FOTOĞRAFLI)
(DHA - Cafer ELMAS)
SONRAKİ HABER