için kaldı

Bakan Erdoğlu: "Makamlar sürekli değil"

Bakan Eroğlu, "Makamlar sürekli değil, biz koltuğu başımızın üstüne değil ayağımızın altına alan bir anlayışa sahibiz" dedi.

F5HABER F5HABER
Bakan Erdoğlu: "Makamlar sürekli değil"

Bakan Eroğlu, "Makamlar sürekli değil, biz koltuğu başımızın üstüne değil ayağımızın altına alan bir anlayışa sahibiz" dedi.

Bakan Eroğlu, AK Parti Bilecik İl Başkanlığını ziyaret etti. Eroğlu, ziyarette yaptığı açıklamada, 1 Kasım seçimlerinde yüzde 47 ile Bilecik'in destan yazdığını söyledi. Bu destanı yazanlara teşekkür eden Eroğlu, sözlerine şöyle devam etti:

"Bilhassa ben buraya seçimlerden öncede geldim. Buraya en çok gelen kişiyim yani buranın bakanı değil de hizmetkarı olarak bilhassa hanımefendileri alkışlamak istiyorum. Çünkü büyük gayret gösterdiler kapı, kapı gezdiler. Teşkilatımızın yeni ve en genç il başkanımızı ve ekibini gönülden tebrik ediyorum. Bu bir bayrak yarışı daha önceki arkadaşlarımıza da gönülden teşekkür ediyorum. Makamlar sürekli değil biz koltuğu başımızın üstüne değil ayağımızın altına alan bir anlayışa sahibiz. Koltuk daima bizim ayağımızın altındadır. AK Parti Dünya'nın en büyük siyasi organizasyonu. AK Parti günübirlik bir parti değil, şuan AK Partideki üye sayısı Avrupa'daki pek çok ülkenin nüfusundan daha fazla. 9 milyonu aştı, sırf kadın kollarımız 4 milyonu aştı. Dolayısıyla bu gerçekten çok büyük bir teşkilat ve her seçimde daima Türkiye'de zafere imza atmış bir parti. Bakın 7 Haziran seçimlerinde biz diğer partilerin toplamından daha fazla oy aldık. Tek başına iktidar olmamız bizi tatmin etmedi. Çünkü biz büyük bir partiyiz. Başarılardan başarılara imza atmışız."

"BÜYÜK HEDEFLERLE DÜNYA'YA ÖRNEK BİR PARTİ OLDUK"

Bakan Eroğlu, kurucu Genel Başkanları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çok köklü bir parti organizasyonu yaptığı belirterek, "Dünyaya örnek bir parti organizasyonuyla, parti çalışmalarıyla, büyük hedeflerle dünyaya örnek bir parti olduk. Bakın dünyada hiç bir parti yoktur ki iktidarda olup ta oy kaybetmesin. Bunun tek istisnası AK Parti neden çünkü AK Parti milletin bağrından çıkan milletin partisi. O bakımdan biz millete hizmet etmek için varız. Birde özellikle hatırlarsınız bütün partiler seçimlerden önce vaat yarışına girdi. Millet onlara inanmadığı için 'biz noterden tasdik ettireceğiz' dediler. Ama millet onların noter tasdikine inanmaz bizim sözümüze inanır. Nitekim 1 Kasım'da da AK Partinin sözüne inandı mührü gümbür, gümbür AK Parti'ye bastı. Yüzde 49 buçuk oyla gerçekten destan yazıldı. Türkiye'de istikrar varsa bunu sizlere borçluyuz. O bakımdan sizler gerçekten başımızın tacısınız. Sizleri gönülden seviyoruz. İnşallah birlik, beraberlik, kardeşliğimizi muhafaza ederek daha büyük hedeflere imza atacağız. Önümüzde büyük seçimler var. Dolayısıyla Türkiye'nin geleceği açısından bunlar çok önemli. Türkiye'de istikrar olduğu müddetçe Türkiye büyür. Ama Türkiye' de istikrar olmazsa ne terörle mücadele edebilir, ne kriz dönemlerini aşabilir. Dünyada kriz varken Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan kriz Türkiye'yi teğet bile geçmeyecek dedi mi. Avrupa'da büyüme sıfıra yaklaştı nerdeyse. Ama Türkiye'de bu git gide büyüyor. İnşallah hedefimiz 2023 yılında Türkiye'yi yüzde 7 büyümeyle 10 büyük ülke arasına taşımak. Bunu sizlerin gayreti ile başaracağız. Çünkü biz özellikle vatandaşı kucaklayan bir partiyiz. Şuanda ben gittiğim yerlerde hiç ayrımcılık yapmıyorum. Biz bir hizmet partisiyiz ve hiç bir ayrım yapmadan 78 milyon vatandaşımızı kucaklayarak hizmet etmeye devam edeceğiz. Türkiye'de her iki kişiden birisi AK Partili ama inşallah ilerleyen zamanlarda herkesi kucaklayarak Türkiye'nin tamamı AK Partili olacak. Buna yürekten inanıyoruz. Ben sizlere teşekkür etmeye, kucaklaşmaya geldim. Bir koordinasyon toplantısı yaptık. Orada tüm talepleri aldım. Sizlerin de talepleriniz varsa Halil Beye iletin. Sizlere hizmet etmek bizlerin boynunun borcudur. Bizde içinizden biriyiz" diye konuştu.

Konuşmanın ardından İl Başkanı Karabıyık, Bakan Eroğlu'na üzerinde Osmanlı Arması bulunan bir tablo hediye etti. Bakan Eroğlu son olarak Bilecik Belediyesi'nce yapılan Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaretinin ardından Bilecik'ten ayrıldı.

(İHA)

SONRAKİ HABER