Düğün salonu hırsızları kamerada

İstanbul Avcılar'da bir düğün salonuna giren 3 hırsız, piyasa değeri 30 bin lira olan kamera ve fotoğraf makinelerini çaldı.

F5HABER F5HABER
 Düğün salonu hırsızları kamerada

İstanbul Avcılar'da bir düğün salonuna giren 3 hırsız, piyasa değeri 30 bin lira olan kamera ve fotoğraf makinelerini çaldı.

Olay, Avcılar'da bir düğün salonunda geçtiğimiz günlerde gece 02.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, düğün salonunun önüne gelen 3 kişi önce bir süre etrafı gözetledi. Ardından içlerinden birisi cebinden çıkarttığı levye ile demir kapının menteşesine denk gelecek şekilde camı kırdıktan sonra dikkat çekmemek için düğün salonu etrafında bir süre daha tur attı. Daha sonra tekrar düğün kapısının ön kısmına gelen zanlılardan birisi önce demir parmaklıklarına tırmandı sonra demir kapıların menteşesinin kilidini açarak arkadaşlarıyla düğün salonunun içerisine girdi.

DÜĞÜN SALONUNUN ODALARINI TEK TEK GEZDİLER

Düğün salonundan içeriye giren 3 kişi ellerindeki fenerler aracılığıyla ortamı keşfetmeye başladı. Giriş katta aradıklarını bulamayan hırsızlar 1. kata yöneldi. Her bir odayı kontrol eden hırsızlar kapısı kapalı olan odalara ise camlarını kırarak girdi. Bir ofisin içerisinden bir miktar para alan hırsızlar kattaki son oda olan kamera odasına gelerek burada piyasa değeri 30 bin TL olan kamera ve fotoğraf makinesini alarak yanlarında getirdikleri çantalara doldurdular.

ÇANTALARA DOLDURDUKLARI ELEKTRONİK EŞYALARI ALIP KAYIPLARA KARIŞTILAR

3 hırsız çaldıkları eşyaları çantalarına doldurduktan sonra çıkış yapmak için hazırlık yapmaya başladı. Giriş yaptıkları kapıdan çıkamayacaklarını anlayan hırsızlar düğün salonunun arka kapısına yöneldi. Buradan yanlarında getirdikleri çantalara doldurdukları 30 binlik elektronik eşyalarla kayıplara karıştılar.

(İHA)

SONRAKİ HABER