için kaldı

Döve döve öldürülen öğretmenin sınıfında hüzünlü tören

Bartın'da yol verme kavgasında dövülerek öldürülen öğretmen Tayfun Erol'un okulunda haftanın ilk dersi hüzünlü başladı.

F5HABER F5HABER
Döve döve öldürülen öğretmenin sınıfında hüzünlü tören

Bartın'da yol verme kavgasında dövülerek öldürülen öğretmen Tayfun Erol'un okulunda haftanın ilk dersi hüzünlü başladı.

Bartın'da cumartesi gecesi yol verme tartışması yüzünden dövülerek öldürülen 54 yaşındaki öğretmen Tayfun Erol için okulunda tören düzenlendi. 7 ay önce atandığı Kabagöz İlkokulu bahçesinde düzenlenen törende, Tayfun Erol'un sınıfındaki masaya öğrencileri tarafından çiçekler bırakıldı. Öğrenciler masanın üzerinde bulunan öğretmenlerinin resmine dokunarak gözyaşları döktü. Okul Müdürü Metin Uça, okul yönetimi olarak okullarına Tayfun Erol'un isminin verilmesi için çabalayacaklarını ifade etti.

ÖĞRENCİLERE PSİKOLOJİK DESTEK

Üzerinde öğretmenlerinin fotoğrafı bulunan masaya "Seni Unutmayacağız" yazan öğrencilere, başka okullardan gelen rehber öğretmenler psikolojik destek vermeye çalıştı. Masaya çiçek bırakan öğrenciler, öğretmenlerinin fotoğrafını gördükçe gözyaşlarına boğuldu. İlk derste diğer mesai arkadaşların katledilen öğretmenin yokluğunu aratmamak için uzun uğraşlar gösterdi. Öğrenciler öğretmenlerini kaybetmelerinin acısını diğer öğretmenlere sarılarak gidermeye çalıştı.

"YILLARCA AYNI ODADA ÇALIŞTIK"

Tayfun Erol ile uzun yıllar birlikte çalıştıklarını ifade eden okul müdürü Metin Uça ise "Bu gün okula zor geldim. Tayfun ile her gün aynı odada beraber çalışırdık. Bundan sonra hayat devam ediyor. Buna alışacağız. İki sınıfımızı da birleştirip eğitim öğretime öyle devam edeceğiz" diye konuştu.

Okuldaki anma törenine ise Tayfun Erol'un 27 yaşındaki oğlu Deniz de katılarak öğrencileri yalnız bırakmadı.

ZANLI KAVGA ANINI HATIRLAMADI

artın'da Cumartesi gecesi yaşanan olayda, Süleyman Karadayı'nın arkasından sürekli korna çalıp selektör yapmasına kızan oto tamircisi İbrahim Kaymakçı, araçtan inip saldırıda bulunmuş, kavgada yere düşen Süleyman Karadayı'nın arkadaşı öğretmen Tayfun Erol'un yüzüne tekme atıp ölümüne neden olmuştu. Kaymakçı, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştı. Zanlı Kaymakçı, nöbetçi mahkemedeki ifadesinde kavga anını hatırlayamadığını söyleyerek, "Sopayla veya yumrukla da vurmuş olabilirim" dedi.

(İHA)

SONRAKİ HABER