Günün özeti

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.

F5HABER F5HABER
Günün özeti

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.

"Bu rezilliğe bir son vereceğiz"

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, "Büyükada'da faytoncularla, esnafla görüşülerek bu rezilliğe bir son vereceğiz. Her şey para demek değil. Her şey ticaret demek değil" dedi.

...

"Cumhur İttifakı kaygan ve kaypak bir ortaklık değildir"

MHP lideri Devlet Bahçeli, parti teşkilatlarına seçim genelgesi gönderdi. Bahçeli, "Cumhur İttifakı küçük hesaplara tamah ve tevessül eden kaygan ve kaypak bir ortaklık değildir. Bütün teşkilatlarımız genelge hükümlerine aynen refakat ve riayet edeceklerdir" dedi.

...

Seçmen listeleri askıya çıktı

YSK'nin 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak mahalli idareler seçimi için hazırladığı seçim takvimi işliyor.Bu sabah itibariyle muhtarlık bölgesinde listeler askıya çıkarıldı. Sorgulamayı ise, 'www.ysk.gov.tr' adresinden yapmak mümkün.

...

26 ilde FETÖ operasyonu: 60 gözaltı kararı

Konya Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, örgütün Türk Silahlı Kuvvetlerindeki (TSK) yapılanmasında 'mahrem imamlık' yaptıkları öne sürülen 60 zanlı hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

...

İtirazları reddedildi

Bir televizyon programında söylediği sözler nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan Metin Akpınar ve Müjdat Gezen'in adli kontrol kararına yaptıkları itiraz reddedildi.

...

Pendik açıklarında gemi yangını

İstanbul Pendik açıklarında Togo bayraklı bir kuru yük gemisinde sabah saatlerinde çıkan yangında soğutma çalışmaları devam ediyor. Gemide 15 mürettebat kurtarılırken, çalışmalar devam ediyor.

...

Beşiktaş 8 milyon 429 bin 708 TL fesih bedeli ödeyecek

Trabzonspor, Burak Yılmaz konusunda Beşiktaş ile anlaşmaya vardığını açıkladı. KAP'a bildirimde bulunan bordo-mavililer, Beşiktaş'tan milli oyuncunun fesih bedeli olarak 8 milyon 429 bin 708 kuruş alacağını duyurdu.

SONRAKİ HABER