BATİK Cup Başak Eraydın'ın

BALIKESİR Tenis İhtisas Kulübü'nün (BATİK) bu yıl ikincisini düzenlediği, ABD, Avusturya, Bolivya, Almanya, İngiltere, İtalya, Hırvatistan ve Romanya'dan 32 sporcunun katıldığı 10 bin dolar ödüllü BATİK CUP 2 Uluslararası Bayanlar Tenis Turnuvası'nda Milli sporcu Başak Eraydın rakibi Melis Sezer'i 2-1 yenerek şampiyon oldu. Eraydın maç sonrası sevinçten ağladı. Çocuk yaşlarında tanıdığı, Melis...

F5HABER F5HABER
BATİK Cup Başak Eraydın'ın

BALIKESİR Tenis İhtisas Kulübü'nün (BATİK) bu yıl ikincisini düzenlediği, ABD, Avusturya, Bolivya, Almanya, İngiltere, İtalya, Hırvatistan ve Romanya'dan 32 sporcunun katıldığı 10 bin dolar ödüllü BATİK CUP 2 Uluslararası Bayanlar Tenis Turnuvası'nda Milli sporcu Başak Eraydın rakibi Melis Sezer'i 2-1 yenerek şampiyon oldu. Eraydın maç sonrası sevinçten ağladı. Çocuk yaşlarında tanıdığı, Melis Sezer ile zorlu bir müsabaka sonrası başarıya ulaşmanın mutluluğunu yaşadığını ve sevinç gözyaşları döktüğünü söyledi.

BATİK bu yıl ikincisini düzenlediği bayanlar tenis turnuvasında Balıkesirlilere ve sporseverlere heyecanlı anlar yaşattı. BATİK CUP karşılaşmalarının çiftler etabında Melis Sezer-Ayda Aksu ikilisi rakipleri Cemre Anıl- Cristina Adamescu'yu 6-3 ve 6-2'lik setlerle 2-0 yenerek şampiyonluğa ulaştı. Tek bayanlar karşılaşmasının finali ise bu gün yapıldı. Milli sporcular Melis Sezer ve Başak Eraydın birbirlerine rakip oldu. İzleyicilere zevk veren zorlu karşılaşmada, 2010 yılında Avrupa Gençler Şampiyonası'nda finale kalan ilk Türk unvanını alan Başak Eraydın Güçlü rakibi Melis Sezer'i 6-3, 5-7 ve 6-3 lük setler sonrası 2-1 yenerek şampiyonluğa uzandı.

Milli sporcu karşılaşma sonrası duygularına hakim olamadı ve sevinç gözyaşları döktü. Mutluluğunu antrenörü Kudret Bayrama sarılarak kutladı. Başak Eraydın çocukluğundan beri tanıdığı Melis Sezer'in güçlü bir rakip olduğunu, her yıl maçlarda karşılaştığını belirterek, zorlu bir karşılaşmanın sonunda şampiyonluğa ulaştığını kaydetti. Eraydın, "Bu hafta finale kalacağımı ve şampiyon olacağımı söylemiştim. Şampiyonluğa inanmıştım ve dediğimi yaptım" diye konuştu.

(DHA - Hilmi DUYAR)
SONRAKİ HABER