için kaldı

Balıkesirspor'dan 4 imza

PTT 1'inci Ligi'ne düşen Balıkesirspor yönetimi, bugün 4 futbolcuya birden imza attırdı.

F5HABER F5HABER
Balıkesirspor'dan 4 imza

PTT 1'inci Ligi'ne düşen Balıkesirspor yönetimi, bugün 4 futbolcuya birden imza attırdı.

Balıkesirspor, geçen hafta anlaşmaya varılan İsveç'in Halmstad Kulübünden eski yıldızı forvet Kwame Karikari, Azerbaycan'ın Hazar Lankeren takımının ön liberosu Alfred Sankoh, Adana Demirspor'un stoperi Hüseyin Tok'un yanı sıra Albimo Alanyaspor'dan orta saha oyuncusu Eren Özen'i kadrosuna kattı.

Kırmızı beyazlıların 2013-14'te PTT 1'inci Lig'de yaşadığı şampiyonlukta büyük pay sahibi olan ve tek sezonluk aranın ardından yuvaya dönen Karikari, 1 yıllığına kiralandı.

Daha önce 2 sezon Şanlıurfaspor forması giyen Sankoh 2, Hüseyin 2+1, Eren ise 1 yıllık sözleşme imzaladı. Balıkesirspor'un yeni futbolcuları, takımı tekrar Süper Lig'e taşımak için imza attıklarını söyledi. Karikari'yle birlikte şampiyonluk yaşayan Atakora Lalawele ve Osmanlısporlu Ragıp'ın da imzaya yakın olduğu bildirildi.

AKTÜRK'TEN TEPKİ

Balıkesirspor'da bir grup taraftarın yürüyüş yaparak istifaya davet ettiği Başkan Tuna Aktürk, sert çıktı. Protestonun doğal bir hak olduğunu söyleyen Başkan Aktürk, "Ama iddialar gerçek dışı. Taraftarı yürütenler geçen yıl kongrede adayken kaçarcasına salonu terketti" dedi.

(DHA - Coşkun YAMAN)
SONRAKİ HABER