İlginç iddia: "Kılıçdaroğlu seyyid ve umreye gitmiştir"

CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun umreye gittiğini ve Peygamber sülalesinden geldiğini ileri sürdü.

F5HABER F5HABER
İlginç iddia: "Kılıçdaroğlu seyyid ve umreye gitmiştir"

CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun umreye gittiğini ve Peygamber sülalesinden geldiğini ileri sürdü.

Menteşe Belediyesi Konakaltı Kültür Merkezi salonunda gerçekleştirilen CHP Muğla İl Danışma Kurulu toplantısına CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir, İl Başkanı Mustafa Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, ilçe başkanları ve ilçe belediye başkanları katıldı. Toplantının açılışında konuşan İl Başkanı Öztürk, "Ülkemizin yüzde 83'ü şehirde yaşıyor. Ama ne yazık ki, belediyelerimize aktarılan paralar yüzde 83'ün oturduğu insanlarımızın yaşam standartlarını iyi bir düzeye getirecek durumda değil. Üstüne üstlük merkezi hükümet daha önce İl Özel İdarelerin tasarrufunda olan ve Büyükşehir Belediyelerine geçmesi gereken bazı gayrimenkulleri bir gecede kurulan vakıf kanalıyla çoğunluğu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı personelinden oluşan bir şirket kanalıyla özel sektöre kiraya verildi. Daha iki gün önce Dalyan İztuzu sahili de yürütmeyi durdurma kararı aldırdığımız sahil kararın bozulması sonrası tekrar özel şirkete devredildi. Biz Muğlalıların hakkını savunmaya bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da devam edeceğiz" dedi.

"KILIÇDAROĞLU UMREYE GİTTİ"

CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir, geçen hafta Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin temel atma töreninde yaşananları değerlendirirken, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'e söz hakkı verilmemesini kınadı. Demir, "Sayın Bakan Bodrum ilçe kongresinde genel başkanımıza ‘Alevidir, Dersim'lidir' gibi kendisine yakışmayacak saldırılarda bulunuyor. Kemal Kılıçdaroğlu'nun seceresi belli. Peygamber sülalesinden gelen, kendisi umreye gitmiş geçmişi tertemiz olan bir ailenin çocuğu. Kendisi bugüne kadar bunlardan hiç söz etmedi" dedi.

Bodrum Kaymakamı'nın AK Parti ilçe kongresine katıldığını iddia eden Demir, kaymakam hakkında suç duyurusunda bulunacağını sözlerine ekledi.

(İHA)

SONRAKİ HABER