için kaldı

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

======================

F5HABER F5HABER
Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

======================

GECE MAGAZİN HABERLERİ

======================

Kolejlilerin mezuniyet heyecanı

TED Antalya Koleji 3'üncü dönem mezunları, düzenlenen baloyla lise eğitimini tamamlamanın mutluluğunu yaşadı. Kundu'daki IC Gren Palace Hotel'de gerçekleşen baloya öğrenciler ve velileri katıldı. Balo öncesi gerçekleşen kokteyl, mezuniyet heyecanını yaşayan öğrencilerin mutlu anlarına sahne oldu. Kız öğrencilerin beyaz elbise, erkek öğrencilerin smokin giydiği organizasyon kırmızı halı seremonilerini aratmadı. Otel bahçesinde gerçekleşen kokteylde bol bol anı fotoğrafı çektiren öğrenci velileri, çocuklarının mutlu gününe ortak oldu. ICF Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Döngel ve eşi Aydan Döngel de mezun olan kızları Ekin'in mutluluğunu paylaştı. Kokteylin ardından balo salonunda akşam yemeği ile devam eden organizasyon, anıları tazeleyen öğrencilerin mezuniyet pastasını kesmesiyle son buldu. Mezunlar dostluklarının ömür boyu devam etmesini diledi.

Foto1: Merve Köse, Naciye Özkan, Ceren Eroğlu, Merve Özdemir

Foto2: Havalimanının işletici firması ICF'nin Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Döngel, mezun olan kızı Ekin, diğer kızı Deren ve eşi Aydan Döngel ile mutluluk pozu verdi.

Foto3: Banu- Aslı- Nuran Bal

Foto4: Cansu İpekli, Ela Yapan

Foto5: Mezun olan kız ve erkek öğrenciler öğretmenleriyle

Foto6: Faruk- Merve Kapar

Foto7: Nazif- Banu Hiçyılmaz

Foto8: Didem- İrem İşcan

Foto9: Cansu Lazoğlu, Eda Davran

Foto10: Deniz Uluçeçen, Irmak Budakoğlu

===

Düğüne az kaldı

TURİZMCİ Muammer Kaddafi Aksu ile nişanlısı Seda Özgüner, yoğun geçen bir günün ardından buluşarak yorgunluk attı. Eski Lara Yolu üzerinde hizmet veren Türk Kahvesi'nde buluşan genç çift, sohbetin koyu olduğu bir akşam yaşadı. Düğün hazırlıklarının devam ettiğini aktaran ikili, kahvelerini yudumlayarak romantik anları paylaştı. Genç çift, düğün tarihi için eylül ayını belirlediklerini söyledi.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA, (DHA)

Foto: Seda Özgüner, Muammer Kaddafi Aksu

===

İyi ki doğdun Berdan

KIBRIS'ta yaşayan üniversite öğrencisi Berdan Bircan, yeni yaşını özel bir organizasyon ile kutladı. Eğlence dünyasının popüler işletmelerinden Shots'ta gerçekleşen kutlamada, yakın arkadaşları Bengü Arıtürk, Elifcan Zengin, Güneş Şenyeşil ve Ümitcan Gök doğum günü sahibini yalnız bırakmadı. Elktronik müzikle hareketlenen gecede doğum günü pastasını kesen Bircan, tebrikleri kabul ederek dostlarına teşekkür etti. Gece hız kesmeden geç vakte kadar devam etti.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA, (DHA)

Foto: Berdan Bircan, Bengü Arıtürk, Elifcan Zengin, Güneş Şenyeşil, Ümitcan Gök

===

Stres attılar

ÖZEL bir hastanede görev yapan hemşireler Yadigar Sarıaltın ile Ayşe Öztürk, yoğun seyreden iş temposuna kısa bir mola vererek soluğu eğlencede aldı. Ehl'i Keyf Restaurant'ta arkadaşlarıyla bir araya gelen ikili gecede sempatik tavırlarıyla öne çıktı. Akşam yemeğini takip eden koyu sohbet ve canlı müzik, ikiliye unutulmaz anlar yaşattı. Sevdikleri şarkılara dans pistinde eşlik eden meslektaşlar keyifli akşamda bol bol moral depoladı.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA,(DHA)

Foto: Ayşe Öztürk, Yadigar Sarıaltın

(DHA - Hasan ALAYBEYOĞLU)
SONRAKİ HABER