Yaşar Alptekin ölümden döndü

Eski manken ve oyuncu Yaşar Alptekin, motor kazası geçirdi. Kaza sonrası hastaneye kaldırılan Alptekin, durumunun iyi olduğunu açıkladı.

F5HABER F5HABER
Yaşar Alptekin ölümden döndü

Yaşadığı değişim ile adından söz ettiren eski model ve oyuncu Yaşar Alptekin, Aydos Dağı'nda motor kazası geçirerek yaralandı. Başından yaralanan Alptekin, durumuyla ilgili açıklamayı sosyal medya hesabından yaptı.

Alptekin sosyal paylaşım sitesi Instagram'dan bir fotoğraf paylaşıp "Verilmiş sadakamız varmış, ya da verilmemiş sadakamız varmış...Rabbime hamd olsun daha günümüz varmış ama...Aydos dağında motor kazası geçirdim" notunu yazdı.

Yaşar Alptekin ölümden döndü - Resim : 1

YAŞAR ALPTEKİN KİMDİR?

10 Mart 1962 yılında dünyaya gelen Yaşar Alptekin çocukluk yılları için fazlasıyla yaramaz olduğunu söyler. Bu yaramazlığın sonucunda üniversite eğitiminden uzak kaldığını vurgular. Henüz lise eğitimini yeni tamamladıktan sonra Tekirdağ'dan İstanbul'a gelerek mankenlik yapmaya başlar ve çeşitli roller alır. Farklı mankenlik ajansları bünyesinde çeşitli yarışmalara katılmanın yanında birkaç filmde de ufak çaplı roller almıştır.

1982 yılında askerlik görevini yerine getiren Yaşar Alptekin hemen akabinde Gönül Yazar, Neslihan Acar gibi isimlerle birlikte olmuştur. 2012 yılından sonra ise sinema sektörüne son veren ve oyunculuk hayatını noktalayan Yaşar Alptekin manevi dünyasına yönelmesi ile medya aleminde kendinden söz ettirmiştir. Bu sürecin sonunda Namazla Yeniden Doğdum, Kendime Bir İyilik Yaptım Hacca Gittim, Yaşar Alptekin ve İtirafları isimli 3 farklı kitap ile okuyucunun karşısına çıkmıştır. 2007 yılında Vatan Sağolsun isimli film ile bir anda sinema sektörüne geri döndüğünü görecek olduysak da bu dönüş çok uzun sürmedi. Şu an farklı ticari işler ile uğraşan Yaşar Alptekin medya dünyasından uzak bir hayat sürüyor.

SONRAKİ HABER