için kaldı

Son Dakika Haberi | Fenerbahçe'nin golcü transferi Avrupa'nın dilinde

Başta İngiltere ve Portekiz olmak üzere İspanya ve Fransa gazeteleri, Fenerbahçe için 15 farklı santrforun adını ortaya atarken, en kuvvetli aday olarak Samatta öne çıkıyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika Haberi | Fenerbahçe'nin golcü transferi Avrupa'nın dilinde

Spor Arena / Süleyman ARAT - Geçtiğimiz sezonun son haftalarından itibaren adı İtalya’nın Lazio takımıyla anılmaya başlayan Vedat Muriç’in yerine transfer edilmesi beklenen golcü için süre uzadıkça adı geçen futbolcuların sayısı da artıyor.

Lazio’yla görüşmelerin başladığı günden bugüne kadar 1 forma için tam 16 futbolcunun adı telaffuz edilirken, yöneticiler de Emre Belözoğlu ser verip sır vermeye özen gösteriyor. Fenerbahçe’nin aradığı santrafor sadece Türk basınını değil, başta İngiltere, Portekiz, İspanya, Fransa olmak üzere birçok Avrupa basınını da aylardır meşgul ediyor. Fenerbahçe ile adı anılan futbolcuların ülkeleri, oynadıkları kulüplerin ülkeleri bu transfer söylentilerini haberleştirip futbolseverlere duyururken yılan hikayesine dönen transferin artık sonuna gelindiği ve bu hafta noktalanacağı tahmin ediliyor.

EN KUVVETLİ ADAY SAMATTA

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER