İletişim Başkanı Altun’dan ’Sosyal Medya Yasası’ paylaşımı: Bu yasa ile ülkemiz karalama kampanyalarından korunacak

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, ’Sosyal Medya Yasası’ ile ilgili "Bu yasa ile ülkemiz karalama kampanyalarından, vatandaşlarımız ise kişilik haklarına yönelik saldırılardan korunacak. Terör örgütleri, itibar cellatları ve yalancılarla mücadelemiz sürecek" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İletişim Başkanı Altun’dan ’Sosyal Medya Yasası’ paylaşımı: Bu yasa ile ülkemiz karalama kampanyalarından korunacak

Fahrettin Altun, Twitter hesabından bugün yürürlüğe giren Sosyal Medya Yasası ile ilgili paylaşımda bulundu. Altun mesajında, "Sayın Cumhurbaşkanımızın onayıyla bugün yürürlüğe giren Sosyal Medya Yasası hayırlı olsun. Bu yasa ile ülkemiz karalama kampanyalarından, vatandaşlarımız ise kişilik haklarına yönelik saldırılardan korunacak. Terör örgütleri, itibar cellatları ve yalancılarla mücadelemiz sürecek" ifadelerini kullandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER