Dövüp dereye attılar

İstanbul Bahçelievler’de iddiaya göre 4 kişi, otomobil alım satımı bahanesiyle Suriyeli restoran sahibi Muhammed S.’yi (32) kaçırarak para istedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Dövüp dereye attılar

Talebi reddeden restoran sahibi öldüresiye dövüldü ve 7 metrelik dere yatağına atıldı. Hastaneye kaldırılan Muhammed S.’nin 5.700 TL’si, cep telefonu ve kolyesinin alındığı belirlendi. Şüpheli 2 kişi geçen salı günü gözaltına alınırken, 1 kişinin askere gittiği anlaşıldı. 2 şüpheli adliyeye sevk edildi. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı iki şüphelinin ‘kasten öldürmeye teşebbüs’, ‘kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ ve ‘silahla yağma’ suçlarından tutuklanmasını talep etti. Sulh Ceza Hâkimliği iki şüpheliyi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı. Başsavcılığın itirazı üzerine Ahmet Kürşat Ç. (20) ve Serkan K. (19) hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Serkan K. ifadesinde Muhammed S.’nin yaşanan arbede sırasında dereye atıldığını söylerken Ahmet Kürşat Ç. kaçmak isterken dereye düştüğünü iddia etti.

İNCELEME İZNİ VERDİMDövüp dereye attılar - Resim : 1

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER