için kaldı

Nokia 2.4 ve 3.4 tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatları!

Merakla beklenen akıllı telefon modelleri Nokia 2.4 ve 3.4 sonunda tanıtıldı. İşte özellikleri ve fiyatları!

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Nokia 2.4 ve 3.4 tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatları!

HMD Global çatısı altında üretim yapmaya devam eden Nokia, uzun zamandır merakla beklenen yeni akıllı telefon modellerini sonunda tanıttı. Giriş seviyesine hitap eden söz konusu telefonların Nokia 2.4 ve 3.4 ismi ile piyasaya çıkacağı da böylelikle kesinleşmiş oldu. Dilerseniz modellerin ilk olarak özelliklerinden bahsedelim ve daha sonrasında fiyatlarına göz atmış olalım.

Nokia 2.4 ve 3.4 tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatları! - Resim : 1

Nokia 2.4 ve 3.4 tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatları!

İsterseniz ilk olarak Nokia 2.4 özelliklerinden bahsedelim. 6.5 inç büyüklüğünde olan HD+ çözünürlüğündeki bir ekranla gelen telefon, gücünü ise MediaTek Helio P22 işlemcisinden alıyor. Bu yonga setine 2 GB RAM ve 32 GB depolama alanının eşlik ettiğini de ifade etmiş olalım.

Arka tarafında 13MP ana kamera ve 2MP'lik başka bir sensör daha bulunduran Nokia 2.4, ön tarafında ise 5MP'lik bir selfie kamerasını bünyesinde bulunduruyor. 4.500 mAh'lik bir batarya kapasitesi olan cihazın 23 Eylül tarihinde 139 dolarlık fiyat etiketi ile satışa sunulması bekleniyor.

Nokia 2.4 ve 3.4 tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatları! - Resim : 2

Gelelim Nokia 3.4 modeline. Telefon 6.39 inç büyüklüğünde olan HD+ bir ekran paneli ile geliyor ve gücünü Snapdragon 460 işlemcisinden alıyor.  Bu modelin arka kamerası da kardeşi ile aynı ancak ön kısımda selfie kamerası 8MP'e çıkıyor. Android 10 ile kutudan çıkacak olan cihaz, 4.000 mAh'lik pil kapasitesini bünyesinde bulunduruyor. 3 GB RAM ve 64 GB depolama alanı ile gelen Nokia 3.4 için belirlenen fiyat ise 179 dolar.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER