Son Dakika | Galatasaray - Fenerbahçe maçının ardından Fatih Terim...

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe derbisinin ardından açıklamalarda bulundu...

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika | Galatasaray - Fenerbahçe maçının ardından Fatih Terim...

Fatih Terim'in açıklamaları şu şekilde;

Pozisyona girmek memnun eder ama benim asıl isteğim şu ana kadar oynadığımız oyunu bu maçta ileri taşıyıp devam etmekti veya en kötü ihtimalle bildiğimiz iyi oyunu tekrarlamaktı. O yüzden istikrar diye girdim sözüme. Açıkçası derbi öncesi o heyecanla, o atmosferle maçın gidişatı pek aynı olmadı. Gönül isterdi ki daha hareketli, daha güzel bir oyun olsun ama olmadı. Oyun istikrarı çok önemli ama oyuncu istikrarı da çok önemli.

Bugün gol şansı bulabilsek daha iyi oynama ve oyunumuzu da düzeltme şansı bulabilirdik. Birçok kez de gole yaklaştık açıkçası ama bulamadık. Arka arkaya maçlar bazen ne kadar oyuncu değişimi yaparsak yapalım 3-4 günde bir oynamaktan kaçarınız yok.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER