Alanya'da turistlerin 'dalgalı deniz' keyfi

Antalya'nın Alanya ilçesinde, yerli yabancı birçok turist dalgalı olmasına aldırış etmeden denizin keyfini çıkardı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Alanya'da turistlerin 'dalgalı deniz' keyfi

Alanya'da hava sıcaklığının 31 derece ölçüldüğü günde yerli yabancı birçok turist plajlara akın etti. Alanya'nın dünyaca ünlü Kleopatra ve Damlataş plajlarına gelen tatilciler, sıcak havada denize girerek serinledi. Rüzgarın da hafif etkili olduğu günde tatilciler dalgalı olmasına rağmen denizin keyfini çıkardı. Yerli yabancı birçok turist, eylül ayının sıcak geçen son gününde dalgalarda eğlendi.

Alanya'da turistlerin 'dalgalı deniz' keyfi - Resim : 1

'HERKES BİZİ BİLİNÇLENDİRİYOR'

Alanya'ya ilk kez gelen ve özellikle denizi ve havasını çok beğenen Kazak uyruklu Zura Kabdrasheva (34), Alanya'yı çok sevdiğini belirtti. Kabdrasheva, Türkiye'de alınan koronavirüs tedbirleri hakkında da konuşurken, "Alanya'ya ilk kez geldim ve burası çok güzel. Buranın çok güzel bir şehir olduğunu düşünüyorum ve denizi çok mükemmel. Burada alınan koronavirüs tedbirleri çok iyi. Gazete ve magazin dergilerinden de hep görüyoruz. Herkes bizi bilinçlendiriyor" dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER