Şırnak'ta 5 terörist teslim oldu

İçişleri Bakanlığı, "Emniyet ve jandarmanın ikna çalışmaları örgütten kaçışları artırdı. 5 örgüt mensubu daha Şırnak’ta güvenlik güçlerine teslim oldu" açıklamasında bulundu

GASTE24 GASTE24
Şırnak'ta 5 terörist teslim oldu

İçişleri Bakanlığı, "Emniyet ve jandarmanın ikna çalışmaları örgütten kaçışları artırdı. 5 örgüt mensubu daha Şırnak’ta güvenlik güçlerine teslim oldu" açıklamasında bulundu.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı: "İçişleri Bakanlığı koordinesinde Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığınca yürütülen ikna çalışmaları neticesinde; 5 örgüt mensubu Şırnak’ta güvenlik güçlerine teslim oldu.

Teslim olan teröristlerin örgüte 2011, 2013, 2015 yıllarında katıldığı, Irak ve Suriye’de faaliyet gösterdiği öğrenildi.

Son teslim olanlarla birlikte 1 Ocak’tan bu yana ikna yoluyla gelen örgüt mensubu sayısı 162’ye yükseldi."

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER