için kaldı

Son Dakika | Beşiktaş Nikola Kalinic transferini bitiriyor!

Forvet transferinde Hırvat golcüyü bir numaralı hedef olarak belirleyen Beşiktaş’ın, Nikola Kalinic'e kulübü Atletico Madrid’le bağlarını koparması için verdiği süre doluyor. Yönetim, 32 yaşındaki golcüyü yeni haftada Kartal yapmayı planlıyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika | Beşiktaş Nikola Kalinic transferini bitiriyor!

Geçen sezonun sonunda Burak Yılmaz’ın Fransa Lig 1 ekiplerinden Lille’e transfer olmasının ardından Siyah-Beyazlılar’da forvet transferi için çalışmalar başlamıştı. Bu doğrultuda; Balotelli, Mandzukic, Ze Luis, Cisse ve Niasse gibi isimleri gündemine almasına rağmen temaslardan istediği sonuçlarla ayrılamayan Kara Kartal, son olarak Nikola Kalinic’in üzerine yoğunlaştı. 32 yaşındaki Hırvat golcünün menajeriyle yapılan yoğun pazarlıkların ardından garanti para artı bonuslarla olmak üzere yıldız ismi 2.5 milyon Euro’ya ikna eden yönetim, oyuncunun kulübü Atletico Madrid’in aradan çekilmesini bekliyor.

Tek şartla 2.5 milyon Euro

Kalinic’e 2.5 milyon Euro’yu ancak İspanyol kulübüyle bağlarını koparması halinde vermeyi kabul eden yönetim, geçtiğimiz perşembe günü oyuncudan menajeri aracılığıyla, “Bana 1 hafta süre verin” mesajını almıştı. Teknik direktör Sergen Yalçın’ın da kadrosunda görmek için oldukça istekli olduğu başarılı golcüye istediği süreyi veren Siyah-Beyazlılar, La Liga ekibiyle idmanlara da çıkmayan futbolcunun boşa çıkmasını planlıyor. Kara Kartal’a bu konuda güvence veren Kalinic’in, menajeri aracılığıyla Atletico’yla yaptığı pazarlıklarda son aşamada olduğu bildirildi. Deneyimli ismin, talep ettiği süre içerisinde kulübüyle yollarını ayırıp ardından İstanbul’a gelerek Kartal olacağı düşünülüyor. (Fanatik)

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER