"Turizmin başkenti"ne gelen ziyaretçi sayısı 2,5 milyonu aştı

Dünyanın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele ettiği süreçte "sağlıklı ve güvenli" turizm hizmeti sunan Antalya'ya, yılbaşından 30 Eylül'e kadar 2 milyon 576 bin 537 turist geldi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
"Turizmin başkenti"ne gelen ziyaretçi sayısı 2,5 milyonu aştı

Kültür ve Turizm Bakanlığının koordinasyonunda salgın sürecinde başlatılan "Güvenli Turizm Sertifikasyon Programı" kapsamında hizmet verilen kentte, hareketlilik sürüyor.

Denizi, kumu, güneşi, doğal güzellikleri kadar tarihi, kültürel yapılarıyla ve lüks tesisleriyle öne çıkan Antalya, birçok ülkeden ziyaretçiye ev sahipliği yapıyor.

Temmuzdan itibaren turizm hareketliliğinin başladığı Antalya'ya, 1 Ocak-30 Eylül döneminde 2 milyon 417 bin 592'si yabancı olmak üzere 2 milyon 576 bin 537 turist geldi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER