GATA’da görevli doktor oğullarıyla, telefonla hasret gideriyorlar

GÜLHANE Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde koronavirüs salgını ile mücadele eden asistan Dr. Burakcan Yıldıztekin, Erzurum’da yaşayan anne ve babası ile cep telefonuyla hasret gideriyor. Oğullarıyla görüntülü konuşan Yıldıztekin ailesi, "Oğlum, sabırla, metanetle görevini en iyi şekilde yaparak, insanlara hizmet ederek, onların acısını dindir" tavsiyesinde bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
GATA’da görevli doktor oğullarıyla, telefonla hasret gideriyorlar

GATA’da görevli doktor oğullarıyla, telefonla hasret gideriyorlar - Resim : 1

Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İhsan Yıldıztekin (59) ile eşi Sebile Yıldıztekin (58), Türkiye’de ilk koronavirüs vakasının görüldüğü 11 Mart’tan bu yana GATA yoğun bakım servisinde görev yapan oğulları Dr. Burakcan Yıldıztekin ile görüşemiyor. Koronavirüs öncesi ayda bir Ankara’ya giderek oğullarını ziyaret eden Yıldıztekin çifti, 7 aydan beri oğullarıyla yüz yüze görüşemedi. Doktor oğullarıyla nöbetleri dışında görüntülü görüşme konuşarak hasret gideren aile, insanların acısını dindirdiği için mutlu olduklarını söyledi.

’İNSANLARIN ACISINI DİNDİRDİĞİ İÇİN ÇOK MUTLUYUZ’

Covid-19 nedeniyle oğullarıyla görüşemediklerini belirten Prof. Dr. İhsan Yıldıztekin, "Görevini tam ve düzgün yaparak, hizmet verdiği insanların acısını dindirdiği için çok mutlu oluyoruz. Aile olarak biz emek verdik, ülkemiz onlara büyük kaynak ayırdı, eğitimlerini sağladı. Şimdi onlardan beklentimiz ihtiyaç olduğu zaman ülkeye güzel hizmet vermeleridir" dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER