Valorant, uygunsuz kullanıcı isimlere karşı önlemlerini sıkılaştırıyor

Çevrimiçi çok oyunculu oyunlar oynuyorsanız uygunsuz kullanıcı isimleri kullanan birçok oyuncuya denk gelmiş olmanız kaçınılmaz. Riot Games başından beri Valorant’ta da bu konuda sıkı bir tutum sergilemiş ve oyun içi uygunsuz isimler için aldığı şikâyetleri değerlendirmekte aktif bir geliştirici olmuştu. Riot bu konuya ilişkin geçtiğimiz günlere yeni bir açıklama yaparak Valorant’ta uygunsuz isim kullanan kullanıcıların, kullanıcı isimlerini değiştirmeye zorlanacağını açıkladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Valorant, uygunsuz kullanıcı isimlere karşı önlemlerini sıkılaştırıyor

Valorant, geçtiğimiz gün Twitter üstünden “Forced Name Change” yani Zorunlu İsim Değişikliği uygulamasının hayata geçtiğini açıkladı. Artık oyun içinde isminden dolayı şikâyet alan birinin kullanıcı adı Forced Name Change yazılımı tarafından otomatik olarak kontrol edilecek ve uygunsuzluğun doğrulanması durumunda oyuncuyu ismini değiştirmek zorunda bırakacak.

“@RiotSuperCakes’in de dediği gibi sportmenlik ilkeleri çerçevesinde oyuncuların birbirlerine saygı duyduğu bir ortamın varlığını sağlamak önceliklerimizden. Bugün Riot ID’leri için Forced Name Change’i çıkarıyoruz.”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER