Hürriyet yazarı Noyan Doğan özel sağlık sigortalarını karşılaştırdı

Özel sağlık sigortası ve tamamlayıcı sağlık sigortası arasındaki farkları Hürriyet Gazetesi Yazarı Noyan Doğan anlattı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Hürriyet yazarı Noyan Doğan özel sağlık sigortalarını karşılaştırdı

Sosyal güvenlik sistemine kayıtlı olan ve primleri ödenen kişiler ile sosyal güvenlik sistemine kayıtlı olmayan kişiler için sağlık sigortaları mevcut. Özel sağlık sigortası SGK şemsiyesi altında olmayanlar için daha elverişliyken tamamlayıcı sağlık sigortası ise sosyal güvenlik şemsiyesi altında olanlar için daha cazip oluyor.

Hürriyet Gazetesi yazarı Noyan Doğan iki sigortayı karşılaştırdı. İşte o açıklamalar…

Özel sağlık sigortasından bahsedeceğim. Özel sağlık sigortasında iki ayrı sigorta türü var. Özel sağlık sigortası ve tamamlayıcı sağlık sigortası. Tamamlayıcı sağlık sigortasının özellikle son 3 yıldır yükselen bir trendi var. Şimdi tamamlayıcı sağlık sigortasının birçok avantajı var. Son 3 yıldır da çok yaygınlaşmaya başladı. Hatta klasik özel sağlık sigortasından daha fazla yaygınlaştı diyebiliriz. Son Mart ayından bu yana da yaygınlığı pandemi nedeniyle arttı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER