için kaldı

Kanal D Genel Müdürü Murat Saygı, Bir Gün CEO 'Geleceği kucaklamak' webinar'ında

Kanal D’nin medya sponsoru olduğu, Bir Gün CEO programı kapsamında, Odgers Berndtson ve Harvard Business Review Türkiye işbirliği ile gerçekleştirilen “Embracing the Future: The Leadership Experience / Geleceği Kucaklama Liderlik Deneyimi” webinar serisinin 2.sine Kanal D Genel Müdürü Murat Saygı da katıldı. 

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kanal D Genel Müdürü Murat Saygı, Bir Gün CEO  'Geleceği kucaklamak' webinar'ında

2020 dönemi Bir Gün CEO programı kapsamında, farklı sektörlerden katılımcı kurumların liderleri, Odgers Berndtson Turkiye Kurucu Ortağı Ayşe Öztuna Bozoklar ve HBR Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Serdar Turan'ın moderasyonundaki panelde bir araya geldi.  

Kanal D Genel Müdürü Murat Saygı, AvivaSa CEO’su Fırat Kuruca, Amgen Genel Müdürü Güldem Berkman, Reckitt Benckiser Türkiye Ev ve Hijyen Genel Müdürü Abhishek Chuckarbutty, Janssen Türkiye Genel Müdürü Demet Russ, AnaGold Ülke Müdürü Geoff Day ve Yapı Kredi Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Erdoğan, panelde, kritik birikimlerini paylaştılar ve izleyicilerden gelen yoğun soruları cevapladılar.

Liderlerin değişim dönüşüm ortamında başarı için önceliklendirdiği konular 3 ana başlıkta toplandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER