TFF ile Yayıncı kuruluş arasındaki pazarlıkta flaş gelişme! 'Yılda 3 milyar TL ödeyin'

Yayın sözleşmesinin son 2 yılı için Digitürk ile pazarlıklarını sürdüren TFF, “Döviz üzerinden anlaşmaya son verelim, her sezon için 3 milyar TL ödeyin” teklifinde bulundu. Konunun önümüzdeki hafta çözüme kavuşması bekleniyor

HÜRRİYET HÜRRİYET
TFF ile Yayıncı kuruluş arasındaki pazarlıkta flaş gelişme! 'Yılda 3 milyar TL ödeyin'

Spor Arena / Adil DEMİRÇUBUK - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), yayın sözleşmesinin son iki sezonunun ücreti için pazarlık yaptığı Digitürk’e yeni bir teklifte bulundu...

Kulüpler Birliği ve yayıncı kuruluşun karşılıklı taleplerini değerlendiren TFF yönetimi, “Döviz üzerinden anlaşmaya son verelim, her sezon 3 milyar TL ödeyin” önerisini masaya getirdi. Yayıncı kuruluş, TFF’nin yeni teklifine önümüzdeki hafta cevap verecek. 

Süper Lig’in yayın haklarını Kasım 2016’da, her sezon için ‘500 milyon dolar artı KDV’ taahhütüyle 5 yıllığına alan Digitürk, söz konusu paranın yarısını dolar, yarısını da 5.80 TL’den sabitlenmiş dolar kuru üzerinden TL olarak ödeyecekti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER