Son Dakika | Beşiktaş, Nicola Kalinic transferi için Luis Suarez'i bekliyor!

Beşiktaş'ın anlaşma sağladığı Hırvat golcü Nicola Kalinic, kulübüyle sözleşmesini feshedebilmek için Luis Suarez'in takıma transfer olmasını bekliyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika | Beşiktaş, Nicola Kalinic transferi için Luis Suarez'i bekliyor!

Teknik direktör Sergen Yalçın’ın yoğun ısrarı sonrasında listesindeki isimlerden Nikola Kalinic’in üzerine yoğunlaşan Siyah-Beyazlılar, Hırvat golcüyü bitirmek için yoğun mesai içerisinde bulunuyor.

32 yaşındaki Hırvat golcüyle menaceri aracılığıyla maaş artı bonuslar olmak üzere 2.5 milyon Euro’luk yıllık ücrete el sıkışan ve yıldız ismin kulübü Atletico Madrid’le yollarını ayırmasını bekleyen Beşiktaş’ın, forvet hasreti artık bitmek üzere... İtalya Serie A ekibi Juventus’a transferi son anda gerçekleşmeyen ve son olarak Atletico Madrid’le görüşme halinde bulunan Luis Suarez, İspanyol ekibine imza attıktan sonra Kartal’ın Kalinic transferinin önü de açılacak.

SUAREZ GELİYOR, KALINIC GİDİYOR

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER