için kaldı

Microsoft uygun fiyatlı Surface Laptop Go modelini tanıttı!

Microsoft Surface Laptop Go tanıtıldı! İşte fiyatı ve özellikleri;

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Microsoft uygun fiyatlı Surface Laptop Go modelini tanıttı!

Microsoft, uygun fiyatlı dizüstü bilgisayar seçeneği Surface Laptop Go ile karşımıza çıkıyor! İşte özellikleri;

Microsoft uygun fiyatlı Surface Laptop Go modelini tanıttı!

Microsoft yeni dizüstü bilgisayarı Microsoft Surface Go'yu görücüye çıkarttı. Tasarımı ve fiyatı ile dikkat çeken Surface Laptop Go, adeta rekabeti kızıştırmak için geliyor. İnce ve hafif bir tasarıma sahip olan Surface Go, yüksek performans yerine daha uygun fiyata odaklanıyor.

Microsoft uygun fiyatlı Surface Laptop Go modelini tanıttı! - Resim : 1

Chromebook’larla rekabet etmek için tasarlanan model, 549 dolarlık fiyat etiketi ile meraklılarının ilgisini çekmeyi başarıyor. Oldukça küçük ve daha hafif olan Microsoft Surface Go performans anlamında ise mâlesef mütevazi. Zira fiyatının uygun olmasından zaten tahmin etmişsinizdir.

12,4 inç büyüklüğünde 1536 x 1024 piksel çözünürlük sunan bir ekrana sahip olan Surface Laptop Go'nun diğer özelliklerinden bahsedecek olursak; öncelikle 10. nesil Intel Core i5 işlemcisinden gücünü aldığını söyleyebiliriz. Bu işlemciye başlangıç modelinde ise 4 GB RAM ve 64 GB eMMC depolama eşlik ediyor. Surface Laptop Go'nun bir de 720p kamerası bulunuyor. Ürünün bazı aksesuarlarını ise aşağıdaki görselden inceleyebilirsiniz.

Microsoft uygun fiyatlı Surface Laptop Go modelini tanıttı! - Resim : 2

Yok, bu performans bana yetmez diyorsanız, 699 dolar fiyat etiketi ile 8 GB RAM ve 128 GB SSD'ye sahip modelini alabilirsiniz. En yüksek performanslı modelini almak istiyorsanız 8 GB RAM ve 256 GB SSD'ye sahip modele 899 dolar fiyat ödeyerek sahip olabilirsiniz.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER