için kaldı

PS Plus Ekim 2020 oyunları açıklandı!

PlayStation Plus abonelik sisteminin Ekim 2020 ücretsiz oyunları resmi olarak duyuruldu.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
PS Plus Ekim 2020 oyunları açıklandı!

Bilindiği üzere PlayStation Plus servisinde her ay 2 oyun ücretsiz olarak dağıtılıyor. PlayStation Plus Haziran 2020 oyunları belli oldu!

PS Plus Ekim 2020 oyunları açıklandı!

Oyun konsollarının ücretsiz abonelik sistemlerinde her ay farklı oyunlar bu abonelere hediye ediliyor. Dünyanın önde gelen oyun konsollarından biri olan Sony'nin oyun konsolu PlayStation'ın abonelik sistemi olan PlayStation Plus'ın Ekim 2020 oyunları belli oldu.

Geçtiğimiz ay PlayerUnknown's Battlegrounds ve Street Fighter V oyunları veren Sony, PS4 kullanıcılarına bu ay yine iki kaliteli yapım sunuyor.

US PlayStation Blog üzerinden yapılan açıklamaya göre, PlayStation Plus aboneleri Ekim ayında Need for Speed: Payback ve Vampyr isimli oyunları kütüphanelerine ekleyebilecek ve abonelikleri aktif olduğu sürece kısıtlamasız oynayabilecekler. Arzu ederseniz bu oyunları yakından inceleyelim;

Need for Speed: Payback

Dünyanın en çok satan video oyun serilerinden biri olan Need for Speed™, yeni sürüş aksiyonu Need for Speed Payback ile bomba gibi bir dönüş yaptığı sürümünü oldukça beğeneceksiniz.

Fortune Valley’nin yer altı dünyasında, bir ihanetle bölünen ekibiniz, şehirdeki kumarhanelere, suçlulara ve aynasızlara hükmeden adi karteli, yani Kasa’yı devirmek için intikam arayışıyla tekrar bir araya geliyor. Bu yozlaşmış kumarcılar cennetinde bahisler yüksek oynanır ve Kasa her zaman kazanır. Yarışçı Tyler, Şovmen Mac ve Dümenci Jess’in dünyasına dalın, birbirinden zorlu ve farklı etkinliklerde direksiyon sallayın. Valley’deki yer altı dünyasının saygısını kazanıp Kasa’yı devirecek o son yarışta yer almak için her sürücünün yarışlara katılması, görevleri tamamlaması ve meydan okumalara karşılık vermesi gerekiyor.

Vampyr

1918 Londra. Vampir'e dönen Dr. Jonathan Reid'sin. Doktor olarak şehrinin gribe yakalanan vatandaşlarını kurtarmak için tedavi bulmalısınız. Vampir olarak iyileştirme yemini ettiklerinle beslenmekle lanetlendiniz.

İçindeki canavara yenilecek misiniz? Vampir avcılarına, Zombi Skallara ve diğer doğaüstü yaratıklara karşı savaşarak, hayatta kalmalısınız. Etrafınızdakileri manipüle etmek, hayatlarını didiklemek ve sonraki kurbanının kim olacağına karar vermek için kötücül güçlerinizi kullanacaksınız. Kararlarınla yaşamak için çabalayacak... Londra'yı ya batıracak ya çıkaracaksınız.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER