için kaldı

Küçük Leyla'nın davasında yarın karar günü!

Ağrı'da bayram ziyaretine gittiği köyde kaybolduktan sonra ölü bulunan Leyla Aydemir davasında yarın karar çıkması bekleniyor.

GASTE24 GASTE24
Küçük Leyla'nın davasında yarın karar günü!

Ağrı'nın Bezirhane köyünde 4 yaşındaki Leyla Aydemir, 15 Haziran 2018’de kaybolmuş, 18 gün sonra cansız bedenine ulaşılmıştı.Küçük kızın ölümüyle ilgili davada 7 sanık yargılanıyor. Savcı, tutuklu sanık amca Yusuf Aydemir ile tutuksuz sanıklar Mehmet Ali Aydemir ve Besim Dursun hakkında ağırlaştırılmış müebbet ve 14'er yıla kadar hapis cezası istemişti.

Ayşe ve Yıldırım Artam hakkında ise 29 yıl 4'er ay hapis cezası talep etmişti. Savcılık, mütalaasında Leyla'nın babası ile cinayet ile suçlanan akrabaları arasında miras ve alacak-verecek yüzünden husumet olduğunu belirtmişti.

Kaynak: TRT Haber

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER