Son dakika haberler: Kübra Boyraz'ın ölümüyle ilgili şok ifadeler ortaya çıktı: Odadan 'ah' sesi duyduk...

İstanbul Beylikdüzü'nde 1 çocuk annesi 38 yaşındaki Kübra Boyraz'ın güzellik merkezinde dolgu yaptırdıktan sonra ölümüyle ilgili soruşturmada çarpıcı detaylar ortaya çıktı. Tutuklu Dr. Öner Özsoyeri'nin ifadesinde, aynı soruşturmada tutuklu estetik merkezi yetkilisi Erdal Doğru'nun Kübra Boyraz’a dolgu yaptığını, işlem sırasında kadının “ah” diye bağırmasını duyduklarını söylediği öğrenildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika haberler: Kübra Boyraz'ın ölümüyle ilgili şok ifadeler ortaya çıktı: Odadan 'ah' sesi duyduk...

DHA muhabirinin ulaştığı ifadelerinde Dr. Özsoyeri ayrıca " Erdal Bey’in yapmış olduğu kusurlu işler dolayısıyla hakkında birçok dava bulunmaktadır. Erdal Doğru ilkokul mezunudur tıbbi müdahale yapma yetkisi yoktur. Ancak buna rağmen kendisi doktorluğa özenmektedir, birçok tıbbi müdahalede bulunmuştur. O gün ben Kübra Hanıma tıbbi müdahalede bulunmasına müsaade ettim çünkü ben onun yanında çalışıyorum. Kendisi benim patronumdur. İtiraz etmiş olsam beni işten kovardı" dedi. 

Dr. Özsoyeri ifadesinde, dolgu işleminden sonra Kübra Boyraz’ın fenalaştığını hastaneye gitmek istemediğini, annesinin kızmasından çekindiğini söylediğini ileri sürdü. Kübra Boyraz'a önce ayran sonra lokum verdiklerini ve daha sonra da evine bıraktıklarını söyleyen Özsoyeri, “Ben Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunuyum. Medikal Estetik sertifikası da sahibiyim. Ben Kübra isimli mağdur bayana hiçbir işlem yapmadım. Erdal Doğru benim patronum olur. Onun yanında çalışırım, iş yerinin sahibidir. Bu iş yeri İzmir’de bulunmaktadır. Erdal Doğru bu iş yerinin Beylikdüzü’nde bir şubesini açtı. Ben de buraya çalışmak için gittim. Ömer E., Melih diye tanınan telefon görüşmelerini yapıp bağlantı kurup müşteri bulan kişidir. Bülent B., bizim ayak işlerimizi yapan şoförlük yapan, elektrik su faturalarını götürüp yatıran ve bunun gibi işleri yapan kişidir. Erdal Doğru’nun vergi borçları nedeniyle iş yeri ile ilgili ihtiyaçları karşılaması için ona yaptırmıştı.” 

“İLK DOLGUYU BEN YAPTIM HİÇ SORUN OLMADI”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER